Kelsey Grammer bo jeseni začel brati novice v seriji Back To You. Foto: EPA
Kelsey Grammer bo jeseni začel brati novice v seriji Back To You. Foto: EPA
Lena Headey
V svet robotov iz prihodnosti se bo podala Lena Headey. Foto: EPA

Grammer, bolj poznan kot psihiater Frasier Crane, ki je sprva svoje dragocene nasvete podajal na stolčku pivnice v seriji Na zdravje, nato pa še v lastni nanizanki Frasier, bo nastopil v novi Foxovi humoristični seriji Back To You. V tej bo upodobil voditelja poročil, ki skuša ponovno postaviti na noge svojo kariero.

V tej bo upodobil voditelja poročil, ki skuša ponovno postaviti na noge svojo kariero. V novi službi se bo Grammerju pridružila prav tako stara znanka humorističnih nanizank, Patricia Heaton, ki smo jo devet sezon lahko spremljali v seriji Vsi imajo radi Raymonda.

V pričakovanju jesenskih novosti
Poleg novega projekta, ki bo zaživel v sezoni 2007-2008, pripravlja Fox v prihodnosti tudi nadaljevanko, ki bo temeljila na Terminatorjevi zgodbi - The Sarah Connor Chronicles. V glavni vlogi bo zaigrala britanska igralka Lena Headey, dogajanje pa bo postavljeno v čas po drugem filmu trilogije. Še ena nadaljevanka se bo ukvarjala z odvetniki, Canterbury's Law, v kateri bo zaigrala Juliana Margulies, ki jo je bilo mogoče spremljati že v Urgenci, Sopranovih in v filmu Kače na letalu.

Na malih zaslonih bo mogoče še naprej spremljati tudi nekatere že dobro poznane uspešnice. Še dve sezoni se obetata za oboževalce serije 24, v kateri bo glavna vloga vse do leta 2009 pripadala emmyjevemu nagrajencu Kieferju Sutherlandu, ki se mu bo v novih delih pridružila tudi nova ekipa. Nadaljevali pa bodo še z nanizanko Zdravnikova vest in oddajo American Idol.