Novi singel pevke Fergie je izšel 13. julija. Foto: Reuters
Novi singel pevke Fergie je izšel 13. julija. Foto: Reuters
Killers so zasedli 29. mesto. Foto: Reuters

Tudi sicer na lestvici med prvimi petimi mesti ni bilo sprememb, kar pomeni, da si od drugega mesta po vrsti še vedno sledijo Gnarls Barkley s pesmijo Crazy, nov singel Nelly Furtado Promiscuous, Cassie z Me & U in skladba Buttons zasedbe Pussycat Dolls, pri kateri jim je na pomoč priskočil Snoop Dogg.

Med prvimi desetimi tudi Ne-Yo
Iz sedmega na šesto mesto se je povzpel Sean Paul, ki se s pevko Keyshio Cole predstavlja s skladbo (When You Gonna) Give It Up to Me, na sedmem mestu pa je I Write Sins Not Tragedies zasedbe Panic! At The Disco, ki je tako zapustila deseto mesto. Na osmem mestu je singel Ain't No Other Man Christine Aguilere, iz 14. pa se je na deveto mesto povzpela skladba Sexy Love, ki jo izvaja Ne-Yo. Na desetem mestu je Shoulder Lean Young Droja, ki se je tako povzpel za dve mesti.

Dobro kaže tudi Timberlaku
Za največ mest se je na lestvici povzpel nekdanji član popskupine N'Sync Justin Timberlake, ki se je s prvim singlom novega albuma SexyBack povzpel iz 52. na 35. mesto, ameriška skupina Killers pa je poskrbela za najvišje uvrščeno novost na lestvici. S skladbo When You Were Young se je namreč uvrstila na 29. mesto.