Vstopnice za Robbiejevo turnejo so se prodajale kot vroče žemljice. Foto: EPA
Vstopnice za Robbiejevo turnejo so se prodajale kot vroče žemljice. Foto: EPA
Pred prodajalno vstopnic v Bernu v Švici
Prizori so bili po vsej Evropi podobni - dolge vrste pred blagajnami. Foto: EPA

S tem je veliki britanski glasbeni zvezdnik podrl vse dosedanje rekorde. Spletni strežniki so bili ves čas preobremenjeni, telefonske linije pa so dobesedno pregorele. Potem ko so bile vstopnice že razgrabljene, se je Robbiejev menedžment odločil, da bo turnejo razširil še z nekaj koncerti. Pa ni nič pomagalo, tudi te vstopnice so bile razgrabljene, še preden so prispele do blagajn.

Budimpešta še dosegljiva
Williams bo turnejo začel aprila 2006 v Južni Afriki. Nastopil bo na 39 koncertih, v živo pa ga bo lahko občudovalo več kot 1,6 milijona ljudi. Poleg južnoafriških je do zdaj napovedal le evropske koncerte, ki so večinoma že razprodani. Kot so za MMC povedali pri podjetju Ekopool, pa je pri nas še mogoče kupiti vstopnice za koncert, ki ga bo imel priljubljeni pevec 19. julija v Budimpešti.

Nekaj nemških koncertov še na voljo
Williams bo nastopil tudi v Nemčiji, kjer je večina koncertov že razprodanih, vstopnice pa so dosegljive še za koncerte v Münchnu, Berlinu in Hamburgu, medtem ko bodo vstopnice za dresdenski koncert ponudili 23. 11. Na voljo so tudi še vstopnice za edini koncert v Italiji, v Milanu, medtem ko sta oba avstrijska koncerta na Dunaju že razprodana, piše na uradni spletni strani Robbieja Williamsa.