V prvem skupnem filmu sta Angelina Jolie in Brad Pitt igrala poklicna morilca, vendar pa tega ni vedel noben izmed njiju, v drugem filmu pa bosta bolj romantična. Foto: EPA
V prvem skupnem filmu sta Angelina Jolie in Brad Pitt igrala poklicna morilca, vendar pa tega ni vedel noben izmed njiju, v drugem filmu pa bosta bolj romantična. Foto: EPA

Divje pretepanje in obilo akcijskih prizorov iz njunega prvega skupnega filma bodo zdaj nadomestili bolj romantični in ljubeči prizori. Vsaj tako je soditi po prvih informacijah, ki so pricurljale v javnost. Na Malti, natančneje na otoku Gozo, bosta namreč snemala romantični film, za katerega je scenarij napisala Joliejeva. "Vesel sem, da so hollywoodski producenti znova izbrali Malto. Presrečni smo, da bomo lahko na otoku že drugič v nekaj letih gostili Brada Pitta, Angelino Jolie in njuno družino," je po poročanju Guardiana dejal malteški premier Joseph Muscat.

Hollywoodska zvezdnika bosta skupaj s šestimi otroki na Malto prišla konec avgusta, priljubljeni sredozemski otok pa bo njihov začasni dom osem tednov.

Kot je napovedala 39-letna igralka, bo film bolj eksperimentalen in neodvisen. "Ni velik film (op. ni velikoproračunski), ni akcijski film, je takšne vrste film, kot so nama všeč, pa v njih ne igrava pogosto," je maja dejala v pogovoru za ameriško oddajo Extra. Za zdaj še ni jasno, ali bo Joliejeva poprijela tudi za režiserske vajeti.

Decembra na ogled drugi film režiserke Joliejeve
Prvič se je sicer pod režijo podpisala leta 2011 v filmu V deželi krvi in medu, decembra pa prihaja v kinematografe njen drugi film z naslovom Unbroken. Gre za življenjsko zgodbo Louisa Zamperinija, olimpijskega tekača, ki so ga med drugo svetovno vojno zajele japonske sile. Scenarij za film sta napisala brata Joel in Ethan Coen.

Pitt se je pred meseci kot producent filma 12 let suženj razveselil oskarja za najboljši film, novembra pa ga bomo lahko videli v akcijski drami Fury, zgodbi o naredniku, ki se med drugo svetovno vojno s petimi vojaki na tanku odpravi sovražniku nasproti.