In ne, graf seveda ne zna napovedovati prihodnosti, tako kot je ni znala napovedati niti Baba Vanga :) Toda dobra novica je, da mu je ni potrebno napovedovati. Njegova moč je v namreč nečem povsem drugem …

Če ste npr. v zadnjih 15 letih vlagali po 2.000 EUR letno v vzajemne sklade, bi vam zgolj poznavanje tega grafa zvišalo donose (dobičke) iz 32.072 EUR na 48.254 EUR.

Vaš donos bi se torej v preteklih 15 letih povečal za 16.182 EUR – torej kar za 8 vaših letnih vložkov.

Da bi lahko tudi sami razumeli ta graf in ga lahko v prihodnje izkoristili za boljše donose na svoje vložke za vas pripravljam webinar v živo, kjer boste spoznali:

  • Kaj lahko pričakujemo od delniških trgov, zlata in kripto trga v naslednjem letu ali dveh ter kako uspešno vlagati v te trge?
  • Kateri je torej najpomembnejši graf, ki ga morate razumeti pri vlaganju denarja, ter kako vam lahko razumevanje tega grafa omogoča bistveno višje donose na vaš vložen denar?
  • 7 velikih napak pri vlaganju denarja in kako se jim izogniti?
  • V kaj trenutno največ vlagam? Spoznajte moje 3 najboljše naložbe za naslednjih 5 do 10 let.

Za vas je webinar brezplačen in brez obveznosti. Vse, kar potrebujete za udeležbo, je internet povezava. Kliknite tu in se brezplačno prijavite zdaj!

Foto: Akademija Panta Rei
Foto: Akademija Panta Rei

O Robertu Rolihu in njegovi knjigi The Million Dollar Decision so pisali ali govorili v več kot 60 medijih, med drugim tudi na ameriški TV. Člani njegovih plačljivih programov o vlaganju denarja prihajajo iz več kot 50 držav. Je redni gost najrazličnejših konferenc po svetu, oder pa si deli z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so Jack Canfield, Gary Vaynerchuk, Dr. John Grey, Brian Tracy in drugi.

Pravno obvestilo:

Robert Rolih ter njegova podjetja niso finančni svetovalci, borzni posredniki ali registrirani investicijski svetovalci. Ne priporočajo določenih delnic, kriptovalut, skladov ali kakšnih drugih finančnih instrumentov. Če so omenjene kakšne delnice, žetoni, skladi ali drugi tipi finančnih instrumentov, so omenjeni zgolj iz ilustrativnih ali izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršnokoli odločitve glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem, ki ima ustrezno licenco. V kripto trg vedno vlagamo le denar, ki ga lahko mirno izgubimo, saj je to zelo rizična možnost vlaganja denarja.