Vendar pa moramo pri iskanju svežine upoštevati tudi pomen ohranjanja čistega zraka, ki omogoča dihanje, ne le za nas, temveč tudi za naše ljubljene domače živali. Naj vam predstavimo inovativne rešitve, ki združujejo najsodobnejšo tehnologijo z izboljšavami življenjskega sloga, da boste ustvarili osvežujočo in udobno poletno izkušnjo. Od klimatske naprave do naprednih sistemov za čiščenje zraka bomo odkrili, kako lahko ti izumi revolucionarno spremenijo naša poletja in hkrati zagotovijo dobro počutje naših kosmatih prijateljev.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Hlajenje brez vetra in čiščenje zraka

Klimatska naprava Samsung Bespoke Cube uvaja revolucionarno funkcijo WindFree, znano kot hlajenje brez vetra. Za razliko od običajnih klimatskih naprav, ki hladen zrak usmerjajo neposredno na kožo, tehnologija WindFree ustvarja nežnejše in prijetnejše hlajenje. Z razprševanjem čistega in prečiščenega zraka skozi skoraj 60.000 mikro zračnih luknjic odpravlja nelagodje, ki ga povzroča neposredno pihanje.

Poleg vrhunskega hlajenja Samsung Cube vključuje tudi napredno tehnologijo čiščenja zraka. Večplastni sistem čiščenja zagotavlja kroženje neverjetno čistega in varnega zraka. Začne se z odstranjevanjem večjih prašnih delcev, filter z aktivnim ogljem pa nadalje odstranjuje škodljive pline. Poleg tega vključitev filtracijskega sistema HEPA s filtrom za mikroskopske prašne delce zajame do 99,97 % prašnih delcev v območju velikosti 0,3 ㎛. Ta celovit sistem čiščenja zraka zagotavlja, da lahko vi in vaši hišni ljubljenčki brez težav dihate tudi v najtežjih poletnih razmerah.

Modularna oblika za vsestransko uporabo

Modularna oblika naprave Samsung Bespoke Cube zagotavlja neprimerljivo vsestranskost in priročnost. Ima priklopni sistem, opremljen z brezžično povezljivostjo Bluetooth, omogoča enostavno pritrjevanje in odstranjevanje modulov za različne priložnosti ali prostore. Ne glede na to, ali želite očistiti večji prostor s kombiniranjem več enot, ali jih uporabiti ločeno za ciljno hlajenje, vam modularna zasnova to omogoča brez težav. Ta prilagodljivost zagotavlja, da lahko vsak kotiček vašega doma izkoristi zmogljivosti hlajenja in čiščenja zraka naprave Samsung Cube.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Poletje ne bo več vroče

Samsung klimatska naprava zagotavlja hitrejše, širše in daljše hlajenje. Tehnologija Fast Cooling omogoča 43 % hitrejše ohlajanje zraka, medtem ko napredna oblika s 15 % večjim ventilatorjem, 18 % širšo vstopno odprtino in 31 % širšo loputo omogoča oskrbo hladnega zraka v daljšem in širšem prostoru do 15 metrov stran od enote. Avtomatska funkcija Auto Clean poskrbi za čistočo in suhost naprave, saj samodejno odstrani prah in vlago iz izmenjevalnika toplote, prepreči rast bakterij in neprijetne vonjave. Easy Filter Plus je revolucionarna rešitev, ki bo vaši klimatski napravi omogočila učinkovito delovanje ob manjši porabi energije. Ta inovativen dodatek je nameščen na vrhu zunanje strani naprave, kar omogoča enostavno odstranjevanje in čiščenje filtra. Easy Filter Plus je opremljen z gosto mrežo, ki učinkovito ščiti izmenjevalec toplote pred umazanijo, prahom in drugimi delci. Tako zagotavlja nemoteno delovanje vaše klimatske naprave in podaljšuje njeno življenjsko dobo.

Poleg tega ima tudi vrhnji sloj s protibakterijskimi lastnostmi. Ta sloj preprečuje vstop nevarnih kontaminantov, kot so bakterije in mikroorganizmi, ki se prenašajo po zraku. Zato boste lahko uživali v čistem in zdravem zraku v vašem domu ali pisarni.

Z Easy Filter Plus boste preprosto ohranjali visoko kakovost zraka v vašem prostoru, saj bo vaša klimatska naprava delovala optimalno in brez težav. Povečajte učinkovitost svoje naprave in zmanjšajte porabo energije z Easy Filter Plus.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Tudi poletne noči bodo hladne

Ker poleti včasih tudi ponoči temperatura ne pade pod 20 stopinj Celzija in so klasične klimatske naprave lahko preglasne ali povzročajo prepih, vam funkcija Wind-Free™ Good Sleep omogoča popolne temperaturne pogoje za vaš spanec. Pozabite na neprijeten mrzli prepih, saj Wind-Free™ Good Sleep zagotavlja brezhibno udobje. S svojo napredno tehnologijo hlajenja vam omogoča nadzor temperature, ki je prilagojen vašim potrebam. S tem boste hitreje zaspali, globlje spali in se zbudili povsem sveži ter spočiti.

Poleg tega je klimatska naprava opremljena tudi s senzorjem za zaznavanje gibanja. Ta senzor bo spremljal vaše premike med spanjem in prilagodil temperaturo, da se boste počutili še bolj udobno. Je revolucionarna rešitev za vse tiste, ki si želite izboljšati kakovost svojega spanca. Uživajte v prijetni temperaturi brez neprijetnega prepiha, zaspite hitreje, spite globlje in se zbudite polni energije.

Ko se poletje segreje, postane premagovanje vročine ob hkratnem ohranjanju čistega in zračnega zraka bistvenega pomena. Inovativne rešitve, ki jih ponuja naprava Samsung Cube in klimatska naprava Samsung spreminjata pravila igre za ustvarjanje udobnega okolja v poletnih mesecih. Z vključitvijo teh inovativnih naprav v naše življenjsko okolje lahko uživamo v osvežujočih užitkih in hkrati poskrbimo za dobro počutje sebe ter svojih ljubljenih hišnih ljubljenčkov. Kajti vaša udobna izkušnja ni omejena samo na vas, ampak se razteza tudi na vaše hišne ljubljenčke. Z uporabo aplikacije SmartThings boste lahko prilagodili temperaturo prostora glede na dolžino dlake vašega ljubljenčka in poskrbeli, da v stanovanju ne bo neprijetnih vonjav. Da boste lahko na daljavo regulirali temperaturo, obe napravi omogočata enostavno upravljanje iz mobilnega telefona preko aplikacije SmartThings - tudi če vas ni doma! Opremite se z najsodobnejšimi tehnološkimi rešitvami, premagajte vročino in to poletje dihajte z lahkoto!

Foto: Samsung
Foto: Samsung