Mnogi kolesarji pri izbiri kolesarskih torb upoštevajo kapaciteto in sistem zapenjanja. In teoretično bi to lahko bilo dovolj, vendar je kolesarjenje raznoliko, kolikor je raznolikih poti. Vožnja po mestnih poteh bo od torb zahtevala drugačne lastnosti kot izleti po gorskih poteh.

Kolesarska torba, ki izpolnjuje vaše potrebe

Foto: Bag.si
Foto: Bag.si

Dobra kolesarska torba mora imeti lahko namestitev, edinstvena značilnost bi bila pa, da jih tudi prenašate na več načinov. V spletni trgovini Bag.si, boste našli edinstvene kolesarske torbe Wozinsky. Našli boste kolesarske torbe za prtljažnik, torbe za krmilo, torbe za pod sedež in torbe za okvir kolesa. Vsaka od njih ima poseben nosilec, prilagojen mestu namestitve: zaponke, trakove, ježke in pritrdilne elemente. Torbe bodo tako ostale stabilne in varne, med vožnjo in ne bodo zdrsnile tudi med ekstremnimi vožnjami.

Kolesarske torbe odlikuje tudi priročne podrobnosti za mobilnost. Večina ima ročaje za udobno prenašanje, nekateri modeli pa se celo spremenijo v udobne nahrbtnike! To je edinstvena rešitev - namenjena tistim kolesarjem, ki jim je kolo prevozno sredstvo po mestu ali v službo. Kar je pomembno, torbe oz. nahrbtniki so oblikovani tako, da so zaponke skrite za plastjo materiala.

Izjemna vzdržljivost

izdelavi so uporabljeni močni in vzdržljivi materiali, kot so poliester, tkanina Oxford ali EVA. Zagotovili bodo dobro zaščito vaših stvari. Kolesarske torbe se ne bodo strgale ali opraskale. Lahko se odpravite na gozdne in planinske poti! Prav tako ste lahko prepričani, da še dolgo ne boste porabili več denarja za nove dodatke.

Raznolikost

Foto: Bag.si
Foto: Bag.si

Preglejte raznoliko izbiro torb za kolesa in skiroje v spletni trgovini Bag.si, prepričani smo, da boste našli pravo torbo za svoje potrebe. Vas zanima majhna torbica za krmilo, v katero boste skupaj s telefonom spravili le najnujnejše "pripomočke"? Najmanjši model ima prostornino 0,9 litra in okence za pametni telefon. Vas zanima velika kolesarska torba za prtljažnik, ki jo lahko vzamete tudi na vikend izlet? Preizkusite kolesarsko torbo, ki lahko sprejme do 20 litrov, ima pa tudi posebno dežno prevleko. Kar je najboljše, je, da se spremeni v nahrbtnik!

Večnamenskost kolesarskih torb

Od raznolikosti kolesarskih torb se vam lahko kar zvrti. Potrebujete torbo za kolo za pametni telefon? Brez problema! Izbirate lahko med torbo za krmilo ali torbo za pametni telefon za okvir kolesa. Iščete torbo, ki vam bo zagotovila popolno vodoodpornost tudi v težkih vremenskih razmerah? Izberite model iz materiala EVA. V naši ponudbi boste našli tudi nepremočljive kolesarske torbe v majhnih in velikih prostorninah.

Foto: Bag.si
Foto: Bag.si

Elegantne torbe za kolo

Kolesarske torbe Wozinsky so tudi poslastica za ljubitelje stila. Velika večina je na voljo v klasični črni barvi. Dodajmo odsevnike, prostor za priklop slušalk ali namestitev zadnje svetilke, okence za telefon ... In dobili boste elegantne in uporabne kolesarske torbe!

S kodo popusta WOZINSKYBAG prejmite 10 % popust na vse torbe Wozinsky samo v spletni trgovini Bag.si do vključno 30. 6. 2023!