Telemach Slovenija je predstavil nov portfelj naprav svoje blagovne znamke, telefon Telemach 5G Pro, pametno otroško uro Kids Watch in brezžične slušalke Buds. S tem eno največjih telekomunikacijskih podjetij pri nas v celoti izpolnjuje želje sodobnih uporabnikov, za katere pri izbiri naprave ni več pomembna zgolj blagovna znamka, temveč tudi vrhunska tehnična zmogljivost po dostopni ceni.

Foto: Telemach
Foto: Telemach

Telefon Telemach 5G Pro je idealen odgovor na potrebe uporabnikov – ima zmogljivo 5000 mAh baterijo, osemjedrni procesor in omogoča hitro polnjenje. Na voljo je z digitalno kamero ločljivosti 108 MP, ima eleganten dizajn z velikim zaslonom (6,6") in se ponaša s hitrostjo osveževanja 120 Hz. Za preprosto povezavo podpira tehnologijo eSIM, omogoča pa tudi funkcije NFC, VoLTE ter prepoznavo prstnih odtisov in obraza.

Prav tako z 256 GB nudi več kot dovolj pomnilnika, poganja pa ga Android 14. Telefonu so priloženi polnilec, zaščitno steklo in silikonski ovitek.

Foto: Telemach
Foto: Telemach

Odlično ga dopolnjujejo brezžične slušalke, ki jih odlikujeta zmogljiva baterija in vrhunska kakovost zvoka. Bluetooth različice 5.3 zagotavlja stabilno povezavo, hitrejši prenos podatkov in manjšo porabo energije ter brezhibno izkušnjo poslušanja.

Otroška ura in mobilni paket JUNIOR

Telemachov portfelj zaokrožuje pametna otroška ura, ki je kot naročena ob začetku novega šolskega leta, saj želijo z njo staršem zagotoviti, da je njihov otrok vedno varen.

Zahvaljujoč natančnemu navigacijskemu sistemu, ki temelji na treh tehnologijah za določanje položaja, GPS, LBS in Wi-Fi, bodo lahko starši spremljali, ali je njihov otrok prispel domov oziroma ali je na pravi poti do cilja. Aplikacija, ki deluje tako na operacijskem sistemu iOS kot Android, omogoča tudi spremljanje otroške aktivnosti ter določanje varnega območja in poti, ob gibanju drugod pa se staršem sproži alarm.

Foto: Telemach
Foto: Telemach

Pametna ura omogoča tudi video klice, zato lahko starši kadarkoli slišijo in vidijo svojega otroka, zaradi vzdržljive baterije (800mAh), ki zdrži do 100 ur, pa ni skrbi za vsakodnevno polnjenje naprave. Podpira tudi tehnologijo eSIM za najenostavnejšo povezavo in vse to jo uvršča v sam vrh ponudbe otroških ur.

Pri Telemachu so tokrat še posebej mislili tudi na mlajše uporabnike in v ta namen predstavili mobilni paket JUNIOR, ki ga bo možno skleniti samo ob nakupu Telemachove otroške pametne ure.