Samsung, vodilno podjetje na področju tehnologije, je s svojimi pralnimi stroji stopil korak naprej v tej smeri, saj ponuja vrhunske modele, ki združujejo napredno umetno inteligenco in energetsko učinkovitost.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Revolucionarna tehnologija pranja

Samsung pralni stroji iz serije BESPOKE AI™ so opremljeni z inovativnimi funkcijami, kot so AI Ecobubble™, AI Wash in način AI Energy. Te tehnologije omogočajo izjemno prilagajanje pranja glede na vrsto tkanine, stopnjo umazanosti in količino perila. Pralni stroj 11 kg WW7400D predstavlja vrhunec te tehnološke dovršenosti. Ključna funkcija, Bubble Shot, izboljša učinkovitost pranja z razprševanjem milnice na oblačila, kar omogoča boljše prodiranje detergenta in skrajša čas cikla.

Dodatno poleg AI Ecobubble tehnologije, pralni stroj s svojimi pametnimi funkcijami zazna tip tkanine, ki se pere in avtomatsko prilagodi količino mehurčkov, trajanje pranja, temperaturo vode ter hitrost ožemanja. To zagotavlja, da vsak cikel pranja doseže najboljše možne rezultate, pri tem pa uporabi manj detergenta in zmanjša potreben trud. Rezultat je čisto perilo, ki ne samo da izgleda in diši sveže, ampak je tudi bolj prijazno do okolja ter dlje časa ohranja svojo kakovost.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Pralni stroj ima tudi predal za samodejno dodajanje pralnega sredstva in mehčalca za vsako pranje. S tem zagotovi pravo količina sredstva, kar prispeva k učinkovitemu čiščenju in ohranjanju tkanin. Pralni stroj 11 kg WW7400D omogoča pranje večjih količin perila, saj zagotavlja neverjetno prostornino 11 kg v standardni 600-mm širini. S tem lahko bolje izkoristite prostor in zmanjšate število pranj.

Zakaj izbrati Samsung pralni stroj?

Samsung se ne osredotoča le na kakovost pranja, temveč tudi na okoljsko ozaveščenost in enostavno uporabo. Pralni stroj BESPOKE AI™ z napredno tehnologijo Ecobubble™ omogoča enako učinkovito pranje pri nižjih temperaturah, kar zmanjšuje porabo energije do 70 % v primerjavi s tradicionalnimi metodami. Poleg tega funkcija AI Wash samodejno prilagaja količino vode, pralnega sredstva in trajanje cikla, kar ne le ščiti tkanine, ampak tudi zmanjšuje odpadke​.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Samsung uporabnikom je ponujena tudi popolna integracija s sistemom SmartThings. Uporabniki lahko preko aplikacije spremljajo porabo energije, skenirajo etikete za nego tkanin in prilagodijo cikle pranja glede na svoje potrebe. Tehnologija omogoča, da pralni stroj samodejno določi najboljši način pranja, kar dodatno poenostavi celoten proces​. Za dolgotrajno zadovoljstvo pa poskrbi kar 20-letna garancija na digitalni inverterski motor.

Popolna rešitev za sodobno gospodinjstvo

Samsung pralni stroji niso le orodje za čiščenje oblačil, temveč ključni del pametnega doma. Njihova napredna tehnologija zagotavlja visoko učinkovitost in trajnost, kar omogoča boljše rezultate pranja z manjšo porabo energije in vode. Če želite izboljšati svojo izkušnjo pranja in prispevati k bolj trajnostnemu življenjskemu slogu, so Samsung pralni stroji popolna izbira. Z združevanjem inovacij, uporabniku prijaznih funkcij in ekološke zavesti Samsung postavlja nove standarde v svetu gospodinjskih aparatov.

Brezskrbnost za prihodnost

V prihodnjih letih se lahko zgodi marsikaj a z napravami Samsung imate eno skrb manj. Izbrani modeli bele tehnike in malih gospodinjskih aparatov so zdaj na voljo z razširjeno garancijo, ki vam zagotavlja mir in zanesljivost dolgo po tem, ko ste jih prinesli domov.

Za nekatere modele Samsung hladilnikov, pralnih in sušilnih strojev ter kombiniranih pralno-sušilnih strojev vam ponujamo 5-letno garancijo. To vključuje 2 leti standardne garancije in dodatna 3 leta komercialne garancije. Prav tako velja 3-letna garancija za določene modele Samsung sesalnikov. Garancija vključuje 2 leti standardne garancije in 1 leto dodatne komercialne garancije.

Več informacij o Samsung gospodinjskih aparatih in dodatni garanciji najdete tukaj.

Foto: Samsung
Foto: Samsung