Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 6. feb. 2021

Val 202 • Sob, 6. feb.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

05:30
Prva jutranja kronika, Na sporedu ob 5.30

05:45
Dobro jutro

06:00
Novice

06:30
Novice

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Tri skladbe v vrsti. Z razlogom.

08:30
Novice

08:44
Globalna vas: Nina Erčulj, ponovitev

V dopoldanskem Navalu na šport zimske športe prepletemo z napovedjo zadnje kvalifikacijske tekme košarkaric za evropsko prvenstvo in nadaljevanje rokometne lige prvakinj rokometašic Krima.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

09:55
Napoved radijskega sporeda

Pred vsakimi predsedniškimi volitvami v ZDA je ena od pomembnejših predvolilnih tem vedno tudi avtomobilska industrija in načrti v zvezi z njo. Kandidati po pravilu vedno obiščejo tudi središče avtomobilskega dogajanja čez lužo v Detroitu in nagovorijo tamkajšnje proizvajalce. Načrti in smernice, ki jih tam začrtajo, so še kako pomembne tudi za Evropo, tudi za Slovenijo. Prejšnji predsednik Trump in sedanji Biden sta si v tem pogledu izrazito različna, spremembe bodo na tem področju občutne, pravi Andrej Brglez. Zapeljemo Citroena – C3 in C5 aircross in zabeležimo novosti: Cupro formentor in Seat ateco, ter priključnohibridna modela Jeepa: renegade in compass.

10:30
Novice

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Na Valu 202 pospremimo zimske tekme za svetovni pokal. Alpski smučarji se na zadnji tekmi pred svetovnim prvenstvom merijo v Garmisch Partenkirchnu, skakalke so se preselile v Hinzenbach, smučarski tekači pa nadaljujejo s tekmami na Švedskem. Med favoritinjami za vrh je na sprintu tudi Anamarija Lampič.

Begunjski Elan je 24. septembra lani praznoval 75 let obstoja in že takrat smo ob obujanju vseh dosežkov slovenske tovarne smučarske opreme, ki je v tem času postala pomembna globalna športna blagovna znamka, naštevali njene revolucionarne dosežke. Od tega tedna pa je na tem spisku še en izdelek, ki naj bi spremenil način dojemanja smučanja in omogočil še več užitka v gorah. Več pove Aleš Smrekar.

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Dabro je duet dveh bratov, Ivana in Mihaila Zasidkeviča. Skladata pesmi s sodobno trendovsko tematiko. Habib pa je še eno priljubljeno glasbeno ime Rusije. Do zdaj je objavil 7 pesmi, ki so na Youtube dosegle več kot 50 milijonov ogledov.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

V popoldnevu na Valu 202 pospremimo tekmo smučarskih skakalcev v Klingenthalu. V Nemčiji samozavest pred svetovnim prvenstvom lovi tudi slovenska šesterica.

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:12
Popevka tedna

V popoldnevu na Valu 202 pospremimo zaključek tekme smučarskih skakalcev v Klingenthalu. V nadaljevanju pa se preselimo k dvoranskim športom s tekmo rokometašic Krima v ligi prvakinj in košarkaric v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo.

17:30
Novice

17:38
Obvestila: Obvestila

Gost Glasbe svetov bo vsestranski glasbenik Blaž Celarec. Posnel je več kot devetdeset albumov in je eden najbolj zaželenih tolkalcev pri nas. Izvedeli boste vse o njegovi glasbeni karieri, slišali pa tudi veliko dobre glasbe, ki jo je posnel skupaj s številnimi znanimi zasedbami. Ne zamudite ob 22.30.

19:00
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 19.00

Zadnja informativna oddaja Zrcalo dneva prinaša strnjen pregled najaktualnejšega dnevnega dogajanja. Zaokrožimo ga vsak dan ob 22.00 na Radiu Slovenija.

Tokratni gost oddaje bo vsestranski glasbenik, ki ga slovenska javnost preslabo pozna. Deloholik Blaž Celarec je posnel več kot devetdeset albumov in je eden najbolj zaželenih tolkalcev pri nas. Izvedeli boste vse o njegovi glasbeni karieri, slišali pa tudi veliko dobre glasbe, ki jo je posnel skupaj s številnimi znanimi zasedbami.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov