Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sreda, 12. maj. 2021

Val 202 • Sre, 12. maj.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

05:30
Prva jutranja kronika, Na sporedu ob 5.30

05:45
Dobro jutro

06:00
Novice

06:30
Novice

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Glasbena zgodba o semplanju oziroma vzorčenju, gost Benjamin Džinić - Ghet.

08:30
Novice

Začela se je sezona avto-moto športov, v pripravah na prvo dirko je tudi aktualni svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser. Zanimivosti ujamete v dopoldanskih športnih minutah, kjer zaokrožimo tudi četrtfinale košarkarskega pokalnega tekmovanja.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

09:55
Napoved radijskega sporeda

10:30
Novice

V tokratni Mimogrede po svetu bomo pod drobnogled vzeli juho, ki je doma iz vzhodne Azije, kjer juhe jemljejo zelo resno in so si te, čeprav se velikansko območje razteza od Kitajske do Papue Nove Gvineje, močno podobne. Marsikdo bi težko ločil malezijsko ajam lakso od japonskega ramena ali filipinsko bat čoj od indonezijske mi bakse. Za marsikatere pa je kraljica azijskih juh vietnamska goveja juha fo bo, ki sumljivo spominja na slovensko nedeljsko klasiko.

11:06
Cederama zjutraj - Ragnboneman

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Nekateri devetošolci so svoje prijave na srednješolske programe že prenesli, druge to morda še čaka. Na programih z omejitvijo vpisa namreč sodelujejo v izbirnem postopku, in kot kaže, bo takih programov letos precej. Kje so razlogi, kakšne novosti prinaša letošnje leto in katerih datumov ne gre spregledati. Vse o vpisu na srednje šole pojasni Mateja Gornik Mrvar z Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Ljubljanski bend, ki ga sestavljajo štirje srednješolci. Do zdaj so izdali eno skladbo z naslovom Jama, ki jo je med drugim kot Nedeljska gostja izpostavila Ksenija Benedetti (ni skrivnost, da je član skupine sin njenega Borisa Cavazze) – uvrstili pa so se tudi v finale Špil lige, ki bo 22. junija na Kongresnem trgu. Več izveste v Noticah.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Publicistka, filozofinja in doktorica sociologije, ena osrednjih osebnosti, ki so tlakovale pot samostojni Sloveniji, kritična opazovalka razmer v naši družbi in prodorna intelektualka, ki si neutrudno prizadeva za spravo, spoštovanje človekovih pravic in demokracijo.

16:30
Novice

17:30
Novice

17:35
Obvestila

17:36
Popevka tedna

Zvečer bo odločilna tekma za naslov državnega prvaka v rokometu. V popoldanskih športnih minutah ponudimo uvod v večerni rokometni derbi v Velenju.

Angleški šlagerski pevec je z operetnimi glasovnimi sposobnostmi prototip izvajalca, ki bo vsak čas končal v Meat Loafovih slogovnih gaberitih, njegov opus za zdaj še zori. Rag'n'Bone Manov drugi album je prav posrečeno dinamičen in načeloma zadostno sočen. Za to so, poudarim, pogoji resnično ustvarjeni. Čeprav je celoti naslov Življenje, kot ga pišejo nezgode, je hrustovih solidnih novih songov povsem dovolj.

V večeru na Valu 202 pospremimo odločilno tekmo za naslov rokometnega državnega prvaka. Velenjčani gostijo Celjane, ki so izgubili trikrat zapored.

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

V večeru na Valu 202 pospremimo odločilno tekmo za naslov rokometnega državnega prvaka. Velenjčani gostijo Celjane, ki so izgubili trikrat zapored. Vrhunce in odzive po domači tekmi sezone ujamete v večeru na Valu 202.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov