Število komentarjev na novico je preseglo 670. Foto: MMC RTV SLO
Število komentarjev na novico je preseglo 670. Foto: MMC RTV SLO
Anketa o Dimitriju Ruplu
S premierjevo odločitvijo se vas večina (76 odstotkov) ne strinja. Foto: MMC RTV SLO
Odzivi na Ruplovo imenovanje

Novica z naslovom Rupel posebni odposlanec premierja si je namreč prislužila več kot 670 vaših komentarjev.

Vaša mnenja o Ruplovi novi službi so bila različna. Uporabnik citizen tako pravi: "Zanimivo. Pol pa zgleda, da je sposoben. Nekateri pa tako pluvajo po njemu. Edina stvar, ki mu jo lahko očitamo, je nezainteresiranost za naše manjšine v Avstriji, Italiji in na Madžarskem."

Uporabnik olfanož pa novice ni sprejel tako mirno: "Kva??? Se je vsem zmešal v tej tako imenovani republiki????!!!!" Mmishko pa pravi: "Jaz sem pa že upal, da bomo vsaj štiri leta odrešeni gledanja tega dvoličneža. Očitno sem se uštel, zanjga ni nobene ovire, sploh pa moralne ne, glavno da je denar ..." Uporabnik NoClue pa je ob novici ostal "brez besed in komentarja".

Pridružite se našim uporabnikom pri komentiranju novice ali pa o Dimitriju Ruplu razpravljajte na forumu, kjer ste nekdanjemu ministru posvetili posebno temo.

Uporabnik Warlord je svoje mnenje o novem položaju nekdanjega ministra izrazil takole: "A mamo lohk še posebnega finančnega nadzornika dr. Bajuka, lepo prosim, g. Pahor." Pajon pa odločitev Boruta Pahorja razume: "Ljudje božji, zakaj ne razumete, da je g. Pahorja v to potezo prisilil g. Türk, če g. Pahor tega ne bi storil, bi dejansko izpadel in naprej veljal kot pravi nič. Ali si predsednik vlade to lahko privošči?"

V anketi sodelovalo skoraj 4.000 ljudi
Zelo pridni ste bili tudi pri glasovanju v anketi - na vprašanje "Ali se strinjate z imenovanjem Dimitrija Rupla za posebnega odposlanca za zunanje zadeve?" je 22 odstotkov odgovorilo z "da", 76 odstotkov je odgovorilo "ne", trije odstotki glasovalcev pa odgovora na vprašanje ne poznajo. Skupaj je v anketi (od četrtka od 14.52 do petka do 17.30) glasovalo 3.908 ljudi.

T. K.

Odzivi na Ruplovo imenovanje