Joški so ustavili žogo, je ugotovila Maša, vi pa ste se verjetno s pogledom ustavili pri prikupnih dekletih iz skupine Turbo Angels. Foto: RTV SLO
Joški so ustavili žogo, je ugotovila Maša, vi pa ste se verjetno s pogledom ustavili pri prikupnih dekletih iz skupine Turbo Angels. Foto: RTV SLO
Turbo angelčka v akciji

S to nalogo smo pred evropskim prvenstvom v košarki presenetili ženski del zasedbe Turbo Angels. Punci sta nalogo vzeli zelo resno (no ja ...) in s komentarjem začinili svoje poigravanje in preigravanje. Smeha ni manjkalo, posebej še takrat, ko je višja sila preprečila žogi pot skozi "obroč".

Ideja za popularizacijo ženske košarke
Na koncu smo dekleti prosili, če si lahko izmenjata še svoje drese, in sicer kar zgornji del. Presenetljivo sta bili takoj za! Kako sta opravili delo, preverite na priloženem videu. Morda bi bila to dobra rešitev za žensko košarko, ki se po popularnostjo nikakor ne more meriti z moško košarko.

Držali bosta pesti
Skupino, ki je to poletje kot edina iz Slovenija sodelovala na mednarodnem festivalu Marco Polo na Korčuli, ste lahko v zadnjih dneh pogosto slišali ali videli v pesmi Gremo na Bahame. Gremo tudi v Alicante? Ne, dekleti se v Španijo, kjer bo septembra potekalo evropsko prvenstvo v košarki, ne bosta odpravili, obljubljata pa, da bosta navijali za varovance Aleša Pipana.

V četrtek še Žana
V petek ste lahko videli videoprispevek, v katerem je morala Tanja Žagar po višini razvrstiti slovenske košarkarje, ki igrajo v Ligi NBA. V četrtek, ko bodo do začetka letošnjega evropskega prvenstva manjkali le še štirje dnevi, vam bo dan popestrila še ena prijetna pevka, Žana, ki bo spregovorila tudi o svoji lepotni operaciji!

T. O.

Turbo angelčka v akciji