Slovenska košarkarska zvezdnika Goran Dragić in Luka Dončić med pripravami na začetek spektakla. Foto: Noč zmaja
Slovenska košarkarska zvezdnika Goran Dragić in Luka Dončić med pripravami na začetek spektakla. Foto: Noč zmaja

Danes, torej, dan preden bodo Gogijevi košarkarski prijatelji, same zvezde slovenske in svetovne košarke, pritekli na parket pred stoženskimi tribunami, se bodo sprehodili po rdeči preprogi.

Sorodna novica KZS bo upokojil Dragićev reprezentančni dres s številko 3

Kot se za takšen dogodek – slovo enega največjih športnih asov od igre pod obročema – spodobi, se bo vse skupaj začelo slavnostno. V Ljubljani, v dvorani, kjer bo dan pozneje potekal Goranov zadnji košarkarski ples, bo na predvečer poslovilnega obračuna potekal dobrodelni gala pred(dogodek).

Ob bogatem zabavnem programu bosta izstopala dva vrhunca večera: razdelitev igralcev v ekipi in dobrodelna dražba. Igralci se bodo na ekipi razdelili po vzoru Lige NBA, kjer je Dragić preživel večji del svoje kariere, in sicer z naborom.

Na dobrodelni dražbi bodo dražitelji lovili podpisano žogo vseh udeležencev Noči zmaja, prav tako podpisan dres vseh udeležencev, še posebej zanimiv je tudi Goranov dres iz osnovne šole Koseze. Izklicna cena prvih dveh artiklov je 10 tisoč evrov, izklicna cena dresa iz osnovne šole pa 15 tisoč evrov.

Poslovilna tekma Gorana Dragića bo na sporedu v soboto ob 20. uri, v neposrednem prenosu jo boste lahko ekskluzivno spremljali na TV SLO 1 in na našem portalu.

V živo