Koga bo predsednik kluba Dušan Mitič predlagal za novega direktorja? Foto: MMC RTV SLO
Koga bo predsednik kluba Dušan Mitič predlagal za novega direktorja? Foto: MMC RTV SLO

Po nekaterih odstopih bodo v novem prenovljenem upravnem odboru predsednik kluba Dušan Mitič (Telekom Slovenije), podpredsednik Jure Jež (Pivovarna Union), Jani Möderndorfer (MOL), Tomaž Jontes (Mobitel), Damjan Kralj (BTC), Andrej Slapar (Zavarovalnica Triglav) in Aleš Pogačnik (Intersport).

Iščejo se novi ljudje in sponzorji
"Želimo, da bi k sodelovanju v kratkem obdobju pridobili še več novih članov. Upravni odbor bo do konca februarja imenoval tudi novega direktorja kluba. Zavedamo se, da finančno stanje v klubu ni rožnato, in tega ne skrivamo. V novi sestavi upravnega odbora kluba smo vendarle močnejši, še vedno pa to ni dovolj, zato še naprej po najboljših močeh iščemo ljudi z močnim zaledjem, ki bi pristopili k projektu," je v izjavi za javnost povedal predsednik kluba Mitič.

Dolenc ni izpolnil obljub
Dozdajšnji direktor kluba Igor Dolenc je odstopil konec januarja, ko je dokončno zavrelo na relaciji direktor kluba-trener Jure Zdovc, ker Dolenc naj ne bi ustrezno postopal pri iskanju zamenjave za Sanija Bečiroviča.

Na skupščini so izvolili tudi nov nadzorni odbor. Predsedoval mu bo Roman Jakič (ljubljanski mestni svetnik in direktor Zavoda Tivoli), člani pa bodo Vladimir Kralj, Boris Zupančič in Mičo Cerovac.