Carlos Tevez je še vsak klub zapustil ob aferi, letos je zaigral natanko na treh tekmah, ob tem ni dosegel gola, več časa kot na treningu v Angliji je v domovini ... Vseeno se za 27-letnega napadalca zanimajo Milan, Inter, PSG ... Foto: EPA
Carlos Tevez je še vsak klub zapustil ob aferi, letos je zaigral natanko na treh tekmah, ob tem ni dosegel gola, več časa kot na treningu v Angliji je v domovini ... Vseeno se za 27-letnega napadalca zanimajo Milan, Inter, PSG ... Foto: EPA
Najdaljša in najbolj zapletena prestopna saga sezone 2011/12 se nadaljuje, a Carlos Tevez še naprej ostaja le domotožni dezerter Manchester Cityja.
Predsednik Interja Massimo Moratti je potrdil, da so "črno-modri" v Manchester k "meščanom" poslali 25 milijonov evrov težko ponudbo za prestopa želnega Argentinca. Višina zneska ni ganila abudabijskega šejka in City je ponudbo že gladko odbil. Bo Moratti povišal odkupni znesek ali se bi PSG s katarskim denarjem privoščil nov ekstavaganten nakup?
Ravno pariški klub, kjer se bojda kuje nov evropski velikan, je del razloga, zakaj se iz boja za svojeglavega napadalca vsaj navidez umika najvztrajneši snubec Milan. PSG ni znal prepričati Brazilca Pata, da je zamenjava Milana za Pariz pametna nogometna poteza, s tem pa so "rdeče-črni" ostali brez potrebnih milijonov za nakup Teveza.
"Dejstvo je, da smo Cityju predstavili našo ponudbo. Za Teveza nudimo 25 milijonov evrov, sedaj pa je vse odvisno od Angležev, ali bodo to sprejeli ali ne. Ponudba je na mizi," je dejal predsednik Interja Massimo Moratti, ki pa razkriva, da njegov klub ni edini zainteresiran za Južnoameričana: "Prepričan sem, da je kar nekaj takšnih, ki so v igri za njegove usluge. Ne samo PSG, tudi klubi iz Anglije ga želijo. Ne vem pa seveda, kdo bo dobil zanj. Resnica je takšna, da ga mi v tem trenutku morda niti ne potrebujemo, toda nogomet ti vsak dan ponudi drugačen odgovor."

Predsednik Interja Massimo Moratti je potrdil, da so "črno-modri" v Manchester k "meščanom" poslali 25 milijonov evrov težko ponudbo za prestopa željnega Argentinca. Višina zneska ni ganila abudabijskega šejka in City je ponudbo že gladko odbil. Bo Moratti povišal odkupni znesek ali si bo PSG s katarskim denarjem privoščil nov ekstravaganten nakup?

Pato ne bo posredna žrtev sage
Prav pariški klub, kjer se bojda kuje nov evropski velikan, je del razloga, zakaj se iz boja za svojeglavega napadalca vsaj navidezno umika najvztrajnejši snubec Milan. PSG ni znal prepričati Brazilca Pata, da je zamenjava Milana za Pariz pametna nogometna poteza, s tem pa so "rdeče-črni" ostali brez potrebnih milijonov za nakup Teveza.

Inter kupuje, česar mogoče niti ne potrebuje
"Dejstvo je, da smo Cityju predstavili našo ponudbo. Za Teveza ponujamo 25 milijonov evrov, zdaj pa je vse odvisno od Angležev, ali bodo to sprejeli ali ne. Ponudba je na mizi,"
je bil neposreden Moratti, ki je hkrati potrdil, da vlada za Argentinca kljub njegovi zgodovini težav in afer precejšnje zanimanje: "Prepričan sem, da je kar nekaj takih, ki so v igri zanj. Ne samo PSG, tudi klubi iz Anglije ga želijo. Ne vem pa seveda, kdo ga bo dobil. Resnica je taka, da ga mi v tem trenutku morda niti ne potrebujemo."