Zlatan Ibrahimović Foto: EPA
Zlatan Ibrahimović Foto: EPA

Dvanajsta zvezdica Maribora in "La Decima" Reala sta sklenila klubsko sezono, zdaj pa nestrpno odštevamo dneve do največjega športnega spektakla na svetu. Na MMC-ju za dobro jutro v dneh pred 12. junijem in prvo tekmo SP-ja pripravljamo pregled različnih enajsteric, ki bi jih lahko sestavili iz udeležencev veleturnirja v Braziliji.

Ker žal med 32 upravičenimi udeleženkami mundiala ni Slovenije, začenjamo kar s fantazijsko reprezentanco, ki bi jo lahko sestavili iz največjih zvezdnikov in talentov, ki morajo zdaj tako kot navadni smrtniki spremljati svetovno prvenstvo v vlogi gledalcev in navijačev. V spodnji fotogaleriji je tako za začetek izbor 23 nogometašev iz vsega sveta, ki bi kot reprezentanca Neuvrščenih zagotovo sodila med vroče favorite za naslov svetovnega prvaka.

V naslednjih dneh pričakujete izbore najboljših enajsteric sestavljenih iz poškodovanih in zavrnjenih ter spregledanih zvezdnikov držav, ki bodo sicer igrale v Braziliji. Sledile bodo enajsterice najdražjih, najtrofejneših, mladih talentov ... za konec pričakujte tudi sanjsko postavo vseh časov. Skratka, nekaj nogometnih galerij za sprostitev in debato v sklopu navijaških priprav na SP 2014.