Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Olimpijske igre, prenosi in posnetki iz Pariza

Avtorji Toni Gruden

SOS-odmev Samo vprašanje časa je bilo, kdaj bo prišlo do vprašanja spola v drugih športih

07.08.2024

"Samega spola moškega ali ženske se ne da določiti le skozi biologijo, ampak gre za kompleksno vprašanje, kjer je treba upoštevati določene kulturne vidike ... seveda pa je to osnova," za podkast SOS odmev poudarja Tim Prezelj ob primeru boksark.

Dvakratni olimpijski prvak Remco-volucija. Kakšna kariera, star pa šele 24 let!

04.08.2024

Sanjsko poletje v življenju 'aerokrogle'. Tretji skupno na dirki vseh dirk. Nabor dosežkov v boju z uro je kronal z olimpijskim naslovom, zdaj pa je pred pol milijona ljudi postal prvi dvojni olimpijski prvak v cestnem kolesarstvu – in živa legenda.

Izžvižgani Pidcock "Mi je žal, a to so olimpijske igre, greš na vse!"

30.07.2024

Epski dvoboj Victor Koretzky – Tom Pidcock na gorskem kolesu je najbolj odmeven obračun dosedanjih olimpijskih iger. Defekt, padci, preobrat in vražje prehitevanje, zaradi česar so Francozi novega starega prvaka iz Anglije silovito izžvižgali.

Slovo od Rolanda Garrosa Nadal ostaja kralj pariškega peska, a tokrat le v srcih navijačev

29.07.2024

Edini tuji kralj, ki ga priznavajo Parižani, je s podporo in ljubeznijo svojih podanikov zmogel za hip oživiti zlati olimpijski privid. A na koncu je Rafael Nadal priznal: "Brez nog izpred 15 let ne moreš povzročati težav najboljšemu v zgodovini, kajne?"

Evenepoel "Ponosen sem na to, kar sem dosegel pri svoji starosti, a kdaj čutim, da še ni dovolj"

28.07.2024

Zračna krogla. Stroj. Re(mc)volucija. Zlati belgijski deček je v deževnem Parizu na mokrih in spolzkih cestah upravičil vse svoje vzdevke in postal prvi kolesar z vsemi mogočimi zmagami v vožnji na čas. "Ponosen. Zmaga številka ena!"

Pred uro resnice Tratnik upa na dober dan, Bujak na deseterico, Penko brani svoj izbor

26.07.2024

Prva olimpijska sobota prinaša kolesarsko uro resnice. Lahko utrujeni Jan Tratnik po dvojčku Giro-Tour konča med petnajsterico in ali bo Eugenia Bujak z deseterico na njej pisani progi pomirila strasti okoli ženskega kolesarstva?

Premier v Parizu V Slovenski hiši preplet iger in Golobove zahvale Macronu ter obljuba športnikom

26.07.2024

Na generalki v Slovenski hiši v Parizu je OKS gostil premierja Roberta Goloba, ki ni prišel le na odprtje olimpijskih iger, temveč se želi francoskemu predsedniku Emmanuelu Macronu osebno zahvaliti za posredovanje v korist Revoza.

Pet minute razlike Vingegaard priznal predajo: Boja za prvo mesto je konec!

19.07.2024

Čebele so sredi 19. etape preklicale prvotni načrt, saj Jonas Vingegaard ni imel nog za napad čez najvišjo točko Toura. Nasprotno je Tadej Pogačar napadel tam, kjer si je zamislil že na višinskih pripravah. "Boja za prvo mesto je konec," priznava Danec.

SOS-odmev Pogačar 3.0 prinesel odgovor na Vingegaarda, a prihajajo še Alpe

15.07.2024

Po porazu Pogačarja v sredo v sprintu dvojice je Vingegaard prevzel pobudo. Sledila sta padec in odstop Rogliča. Slovenske kolesarske navdušence je zajelo malodušje, a kralj Pirenejev je z “obrambo” utrdil lastništvo rumene majice, a Tour je še dolg ...

15. etapa Pogačarjev praznik v Franciji – s protinapadom do etape in ogromne prednosti

14.07.2024

Pireneji so domače dvorišče prvega kolesarja sveta. Tadej Pogačar je odgovoril na napad Jonasa Vingegaarda in se pet km pod vrhom ciljnega vzpona Plateau de Beille otresel Danca ter slavil drugo zaporedno zmago. Skupno ima več kot tri minute prednosti!

Po zmagi Napad je najboljša obramba! Pogačar ob podoživljanju zmage l. 2021 prevzel pobudo.

13.07.2024

Govoril je o obrambi, a napadel. Načrtovali so sprint navkreber in boj za odbitne sekunde, a sredi ciljnega klanca je Tadej Pogačar spremenil povelje, poslal Adama Yatesa naprej in nato sam napadel za 43 sekund dobička proti Jonasu Vingegaardu.

14. etapa Pogačar osvojil prvi ciljni vzpon Toura in pobegnil Vingegaardu na 1:57!

13.07.2024

Prvi ciljni vzpon letošnje Dirke po Franciji je prinesel nagonski napad rumene majice. Tadej Pogačar se je na Pla d'Adet le otresel Jonasa Vingegaarda in osvojil 14. etapo. Proti Dancu je Slovenec pridobil 39 sekund in še 4 sekunde odbitka. Razlika 1:57!

Stran 1 od 154
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov