"To je najino osebno življenje, tega vam ni treba vedeti." Foto: AP

Poleg številnih zarok športniki na olimpijskih igrah skrbijo tudi za ljubezenske vrtince in zaplete. Češka teniška igralca Kateřina Siniakova in Tomaš Machač skupaj tekmujeta v disciplini mešanih dvojic, v Parizu sta tudi pometla s konkurenco in osvojila olimpijsko zlato.

Do pred kratkim sta bila sicer tudi par – tik preden so se začele olimpijske igre, naj bi se namreč julija razšla, a sta se odločila, da bosta kot ekipa vztrajala tudi na OI, saj sta profesionalca. V zvezi naj bi bila od leta 2020.

Tisti, ki spremljajo olimpijske igre, pa so uživali v trenutku, ki je sledil njuni zmagi. Čeprav naj ne bi bila več v razmerju, sta dosežek praznovala s poljubom, tudi na stopničkah sta si bila zelo blizu in si v navalu čustev izkazovala nežnost, poroča E! News.

Tako so se usule govorice, da se je par le pobotal. "To je najino osebno življenje, tega vam ni treba vedeti," je Katerina odgovorila na vprašanje, ali sta spet skupaj in kaj pomeni intimni objem.

"To je strogo zaupno," se je pošalil Tomas, tenisačica pa je dodala, da jima je "všeč, ko so ljudje zmedeni". "Tako se počutiva močna," je še dodal tenisač, dvojec pa se je potem zasmejal.

Na spletu so ljudje sicer prepričani, da sta se ljubezni odločila dati drugo priložnost. "Ne recite mi, da nista spet skupaj," je zapisal eden izmed uporabnikov družbenega omrežja X. Nekateri že navijajo za to, da bi njuno zgodbo opazila filmska industrija v Hollywoodu, saj naj bi bila ta popolna za romantično komedijo.