Dragan Gajič v naslednji sezoni ne bo več branil barv Celja Pivovarne Laško. Foto: RTV SLO
Dragan Gajič v naslednji sezoni ne bo več branil barv Celja Pivovarne Laško. Foto: RTV SLO

Trener Tone Tiselj je še pred kratkim izjavil, da na Gajiča računa tudi v naslednji sezoni, medtem ko je klub novico o odhodu obeh slovenskih reprezentantov že potrdil. Šlo naj bi za nezadovoljstvo na obeh straneh, saj tako vodstvo kot igralca niso našli skupnega jezika. Gajić in Špiler si lahko že začneta iskati nov klub, ki ga bosta okrepila po koncu letošnje sezone.

Pogodba poteče še trojici igralcev
24-letni Celjan in 26-letni Gorenjec sta imela s klubom pogodbo do konca naslednje sezone, medtem ko ta letos poteče Branku Bedekoviču, Nikoli Kojiću in Tomašu Rezničku. Kako bodo v Zlatorogu sestavili ekipo za naslednjo sezono, še ni znano, kot je bilo že napovedano, pa bodo proračun znižali za 30 odstotkov.

Se vračajo nekdanji pivovarji?
Pri celjskem klubu, ki je največji uspeh doživel leta 2004, ko je v finalu Lige prvakov slavil proti Flensburgu, naj bi že vzpostavili stike z dvema nekdanjima članoma kluba, Urošem Zormanom in Sergejem Harbokom, ki se bo v dresu beloruske reprezentance letos dvakrat pomeril proti Sloveniji. Vodstvo si v celjsko dvorano želi vrniti še Aleša Pajoviča, ki se je s Ciudad Realom že domenil za podaljšanje pogodbe, a te še ni podpisal.

A. B.