Foto: AP
Foto: AP

Tamkajšnje oblasti so sporočile, da so bili ubiti dva moška in ženska. Pri tem sta dve žrtvi umrli zaradi strelnih ran, eno pa je zbil avtomobil, ko je poskusila zbežati s kraja zločina.

Do streljanja je prišlo na prometni ulici z veliko bari in restavracijami, znani po nočnem življenju.

Ob prvih strelih pa je bilo tam že veliko policistov, ki so imeli rutinski obhod območja. Policija se je vpletla v dogajanje, ko so opazili več aktivnih strelcev, ki so streljali v množico.

"Policist je na razdalji desetih metrov streljal v enega od napadalcev. Nismo prepričani, ali je bil zadet ali ne, a policist je dosegel, da je osumljenec odvrgel pištolo in pobegnil," je po poročanju CNN-a sporočila policija.

Policisti so na kraju dogodka našli dve polavtomatski pištoli. Strelci še niso aretirani. ZDA je v zadnjih tednih pretresla vrsta strelskih pohodov. V množičnem streljanju na osnovni šoli v mestu Uvalde v Teksasu je bilo prejšnji teden ubitih najmanj 19 otrok in dva odrasla ter tudi 18-letni napadalec. Ameriški predsednik Joe Biden je napad ostro obsodil in poudaril, da je čas, da se v ZDA zoperstavijo orožarskemu lobiju.