Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Nedelja, 19. dec. 2021

TV Slovenija 1 • Ned, 19. dec.

Slastni prigrizki so preproste in prikupne sličice, ki jih iz različnih živil, zlasti iz sadja in zelenjave, lahko na krožniku sestavi vsak otrok. Zabavno jih je izdelovati, še bolj zabavno pa pohrustati. Dober tek!

Mandi in Pipi igrata hokej. Mandi odide v hišico po vročo čokolado, takrat pa Pipi opazi škrata. Kmalu se oba z Mandijem znajdeta v podzemnem svetu Božičkovih škratov, ki pripravljajo božična darila.

Risanka je nastala po slikanici svetovno znanega ilustratorja Thé Tjong-Kinga. Vseh trinajst epizod in kratki film prikazujejo eno zgodbo. Gospod in gospa Pes spečeta dve slastni čokoladni torti in svoje sovaščane povabita na piknik. A ko prispejo na dogovorjeni prostor opazijo, da sta torti izginili. Sama zgodba in njen srečni konec sta vsakič predstavljena s perspektive drugega nastopajočega lika. Simpatične zgodbice so mešanica komedije, romantične komedije in detektivke in so primerne za vse starosti.

Sara kiha in smrka. Nič ne pomaga, k zdravniku bo treba. Z Račkom odideta v zdravstveni dom. Ko gre Sara v ordinacijo, Raček začne raziskovati čakalnico. Hitro odkrije marsikaj zanimivega: hišico, tobogan in kup igrač. Med njimi je tudi klavirček. Raček Sari pripravi prijetno presenečenje.

Pepa poskusi dokazati Olji, da ni klepetulja. Ampak zelo težko je biti tiho!

Prvi zimski sneg prekrije travnik in Zajček Rjavček je zmeden, ker ne vidi več grmov, debla in svoje žoge. Bo še našel pot domov, ko so vsi znani kraji tako spremenjeni?

Simon in bratec Gašper sta v napetem pričakovanju. Obiskal ju bo starejši bratranec Benjamin. Skupaj bodo igrali nogomet, pravi mojster je. A veselje ne traja dolgo, saj Benjamin raje prešteva svoje frnikole. Ne ljubi se mu več igrati z malima bratrancema, preotročja sta zanj. Gašper se gre igrat po svoje, Simon pa se še nekaj časa trudi, da bi ga Benjamin sprejel za sebi enakega, a zaman. Pridruži se Gašperju, pozabita na bratranca in se odlično zabavata. Tej razigranosti se tudi Benjamin ne more upreti.

Konrad in Kasija se odločita, da bosta priredila dirko. Rada bi ugotovila, kateri od njiju je najhitrejši. Kasija ima težave, ko poskuša dohiteti Konrada in se posluži zvijač, da bi ga prehitela. A spozna, da z goljufijo ne moreš zmagati.

Otroci v muzeju berejo spise o slavnem slikarju, ki so jih napisali za šolsko tekmovanje. Hop nima naloge, zato spis ukrade Kalimeru. Hop zmaga in spis bo objavljen na prvi strani šolskega časopisa. Ko Kalimero odkrije prevaro, naredi vse, da bi dobil nazaj svoj spis in ugled.

Vidin čudoviti balet na snegu potrebuje snežnega princa, pa če je to Tomažu všeč ali ne.

Čisto pravi kavboj Jani sicer ne zmaga na rodeu, a reši podivjane žrebce pred njihovo pogubo.

Lesko misli, da ga druge živali v gozdu ne cenijo dovolj. Vedno je Skavtek tisti, ki se loti neverjetnih podvigov in žanje priznanja drugih otrok. Lesko je prizadet, zato se odloči, da bo naredil nekaj neverjetnega – strašilu bo ukradel klobuk, da go bodo končno imeli za junaka.

Zafrk hoče smučati in zahteva, da ga robotki odpeljejo na prvo goro, ki bo pri roki. Robotki ubogajo in ga odpeljejo na Mizasto goro. Toda ta je ravna in brez snega! Zafrk zahteva, naj naredijo tako, da bo na njej lahko smučal.

Tib reši Lili in ta se do ušes zaljubi vanj. Niti za hip ga ne pusti več samega. Da bi ga pustila pri miru, si Tib izmisli načrt. Kadar pa gre za ljubezen, se stvari nikoli ne odvijejo po načrtu ...

Mikcu je dolgčas, zato po vsem vrtu uganja vragolije in jezi živali. Apolon mu predlaga, naj raje pripravi zabavo in vse povabi na rajanje v štoru. Toda vrtne živali imajo dovolj Mikčevega nagajanja in nočejo priti.

Mimi in Liza spoznata Nelo, svetovno prvakinjo v teku po ravnem. Odpravita se na tekmo v podzemlje in navijata za svojo prijateljico. Neli pa ne uspe zmagati, ker se v rovu izgubi. Mimi se spet izkaže s svojim čutom za orientacijo in skupaj se vrnejo na domače igrišče. Tam ju čaka gospod hišnik, ki ima zanju presenečenje.

Zaradi stave z Ludom mora Tib sabljezobemu tigru izpuliti brke. Tiger se razbesni in Tibu sledi v vas. Vaščani se v strahu razbežijo. Tib se mora močno potruditi, da popravi napako.

Bela in Sebastijan pregovorita Adelo, da se navsezgodaj skrivaj odpravijo opazovat pomladno prebujanje svizcev. Skozi skrivni prehod hitijo proti travniku svizcev. Ker se izgubijo, se Adela in Sebastijan glasno prerekata in ne slutita, da jim sledi tudi Saško. Bodo našli pot nazaj, preden bo Helena odkrila, da sta se Adela in Saško izmuznila od doma?

Neža bi morala z razredom v živalski vrt, pa zboli in mora ostati doma. Neža objokuje svojo smolo, in vse ji gre na živce, dokler se ne prikaže vila Mila, ki jo opomni, da ni sreče ali smole, vse je odvisno le od tega, kako gledaš na stvari in kako jih sodiš.

»Palčič z družino v drevesu živi, z gospo Palčič skrbita za deteca tri.« Nekega dne se odpravi na tek, a ga naključja odnesejo v širni svet. Pridružite se mu na neverjetni pustolovščini, ko se štiri letne čase trudi najti pot domov. Palčič na potovanju sreča igrivega psa, pade v reko, pobegne iz labodjega gnezda in skoraj konča na ognju v kaminu. Le kdo bi Palčiču lahko pomagal najti pot domov? Se mu bo uspelo vrniti v družinsko drevo, da bo z družino praznoval božič?
Risanka je posneta po slikanici, ki sta jo ustvarila Julia Donaldson in Axel Scheffler.

Kmet odkrije svoje stare palice za golf. Na polju odbije nekaj žogic in si takoj poškoduje hrbet. Jon izrabi priložnost in se nauči igrati golf.

Kaj, če Peppermint Patty ne bi bilo treba brati med božičnimi prazniki in reševati matematičnih nalog? In kaj, če Sally ne bi bilo treba imeti predstavitve, Charlie Brown pa bi si upal pomahati rdečelasi deklici?

Jacky je zaljubljena v Bena in ne ve, kako naj mu to pove. Z učiteljem skujeta načrt, da bodo šli skupaj pospravit smeti z igrišča, kjer Ben vadi nogometne trike, tam pa bi se mu Jacky lahko približala. Toda vmes poseže ga. Dreus in najpomembnejši del načrta splava po vodi.

»Plemenit značaj je vreden več kot plemeniti predniki.« Latinska modrost
razmišlja MARIJA ŠTREMFELJ

Adventni čas je namenjen pripravi poti Gospodu, izbiri dobrega in opustitvi zla.

Adventni čas je namenjen pripravi poti Gospodu. Sin Božji, Jezus Kristus, je prvič prišel, ko se je rodil v Betlehemu, ponovno bo prišel ob koncu časov. Kaj nam v pripravi poti za Gospoda priporoča Sveto pismo? Izzive pred nas postavlja tudi sedanji čas. Ta nas spodbuja k opustitvi egoizma, ki ga nam ga odkriva epidemija, in k odločitvi za dobro.
Na Teološki fakulteti Univerze v Ljubljani že 20 let poteka program Zakonske in družinske terapije. Udeležilo se ga je več več sto mladih.
Sestri Kos nam z novo zgoščenko Božična skrivnost v mrzli temni zimski čas pričarata toplino svetlobe in luči, po kateri hrepenimo.

Slovenske kmetijske in gozdarske zadruge se povezujejo. Okrepiti želijo položaj in moč na trgu s kmetijskimi pridelki.Med najskrbnejšimi lastniki gozdov je letos tudi Bernard Štiglic. Obiskali smo ga na gorski kmetiji v zaselku Ter v Zgornji Savinjski dolini. V naših oddajah smo pripravljali tudi prispevke o varnemu delu v gozdu. Velikokrat nam jih je pomagal pripraviti Jurij Beguš, strokovnjak z Zavoda za gozdove Slovenije, ki prihodnje leto zaključuje svojo profesionalno pot.

Enako dobre so vroče kot ohlajene – ocvrte sardele. So hitro pripravljene in izjemno okusne, zato so bile ena najljubših jedi solinarjev. Ko se v ribiške mreže niso ujele sardele, so v olju končale druge manjše ribe. Vse kar je bilo potrebno narediti za okusen obrok, je bilo na dosegu roke: očiščene in pomokane ribe, ocvrte v vročem olju. Ob cvrtju se je vsem članom solinarske družine najbolj prilegla solata, včasih zelena, največkrat pa kar zabeljen paradižnik, ki je dobro uspeval na majhnih vrtovih ob solinarskih hišicah. Pritličja teh kamnitih hiš niso bila namenjena le skladiščenju soli, ampak so v njih spravljali tudi tradicionalna orodja, ki so jih potrebovali pri nabiranju in spravilu soli. Ta so ostala stoletja enaka, saj se je tudi delo na solinskih poljih le malo spremenilo. Ker so pri nabiranju soli pomagali tudi otroci, so zanje izdelali posebej prilagojene manjše pripomočke. Tako se je znanje prenašalo iz roda v rod.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:15
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:20
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

“V petek zvečer” je glasbeno-razvedrilna oddaja, ki prinaša dobro uro zabave, glasbe, humorja in tekmovalnosti.
Tekmujeta ekipi Zagorja ob Savi in Dola pri Ljubljani, zasavsko trojko sestavljajo Tilen Zajc, Špela Režun, Vlado Poredoš, Dolani pa so Saša Lešnjek Volasko, Anže Zavrl in Andreja Prislan. Glasbeni gostje so Irena Vrčkovnik in Barbara Žerjav, ansambel Unikat, Miran Rudan, Vlado Pilja, ansambel Spev, Marijan Smode, Teja Pančič, Kaja Humski, Nina Hudin, Kvartet Pušeljc, Alfi Nipič (praznuje 50 let Silvestrskega poljuba in 60 let kariere), skupina Veter.

Na lepše - osrednja turistična oddaja, ki nas spomni na to, kako velika je Slovenija in koliko razlogov za odhod na lepše imamo samo par korakov stran od domačega praga. Za vas tedensko iščemo aktualne novosti, skrite destinacije in neznane produkte. Popoln pregled vsega, kar želite vedeti o domačem turizmu. Za vse, ki turizem živite in delate. Ker iskreno verjamemo, da smo turizem ljudje.
V tokratni oddaji Na lepše boste našli zgodbo celjskega Tehnoparka, ki velja za največji park tehnologije, znanosti in inovativnosti v Sloveniji. Tu se skozi igro in turizem odkriva ter spodbuja zanimanje za znanost in naravoslovje ter tako tudi lažje razume, kakšen pomen ima razvoj tehnologij za naše življenje in svet v katerem živimo.
Ekipa oddaje je obiskala vinsko fontano v vasi Lože in Tropsko hišo kot neobičajni živalski vrt sredi Knežjega mesta. V Ljubljani predstavljamo digitalizacijo Jožeta Plečnika, v oddaji pa tudi razmišljanje gostincev o bilanci letošnjega leta ter izzivi, ki so povezanimi z nizkim vpisom na srednje gostinske šole.

Hudomušen pravljični film o kraju, kjer so pozabili, da obstaja božič.

Daleč na severu leži idilično mestece, ki se je ovilo v prvi sneg. Toda njegovi prebivalci so nekam čudni, otopeli in turobni. V tem kraju živi osemletna deklica Elise, ki se nekega zimskega jutra prebudi s čudnim občutkom. Sluti, da se je zbudila v poseben dan, vendar se nikakor ne more spomniti, zakaj. Elise raziskuje in raziskuje in se dokoplje do odkritja, da je tistega dne božič in da so v njenem kraju vsi, tako odrasli kot otroci, pozabili, da takšen praznik sploh obstaja. Elise naredi vse, da bi jih spomnila na poživljajoče radosti praznika.

Izvirni naslov: SNEKKER ANDERSEN OG DEN VESLE BYGDA SOM GLØMTE AT DET VAR JUL
Norveški film, 2019
Režija: Andrea Eckerbom
Scenarij: Alf Prøysen (predloga), John Kåre Raake, Harald Rosenløw-Eeg
Igrajo: Miriam Kolstad Strand, Trond Espen Seim, Anders Baasmo Christianse

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:10
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

17:15
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo.
Tokratna oddaja je del dobrodelnega tedna Zveze prijateljev mladine Slovenije, v katerem sodeluje šest oddaj Televizije Slovenija, akcijo pa so poimenovali Eno srce. Dobrosrčno se je na akcijo odzval tudi gost oddaje Magnifico, ki v dobrodelne namene podarja oblačilo, ki je pomembno zaznamovalo njegovo kariero. Na Bernardino zofo prihaja tudi pevka in voditeljica Darja Gajšek, ki takoj po novem letu štarta z novo narodno-zabavno glasbeno oddajo Zimski pozdrav. V Jožetovo družbo prihajata: pevka in voditeljica božične oddaje na TV Slovenija Helena Blagne ter komik in naš terenski sodelavec Žan Papič, ki svoje magične spretnosti preizkuša tudi v rubriki Zvezde čarajo. Na glasbenem odru nastopata Darja Gajšek in Matevž Šalehar – Hamo, ki s skupaj s skupino Tribute 2 Love predstavlja njihovo božično obarvano pesem.

Skavtek je navezan na svojo igračo, a je nikjer ne najde. Ni je na postelji, kjer bi morala biti. Skavtek jo hoče poiskati, a kako naj jo išče, ne da bi razkril, kaj pravzaprav pogreša. Drugi otroci se bodo norčevali iz njega.

18:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Živimo čas množice informacij in dogodkov. Nekateri se izkažejo za muhe enodnevnice. Kaj pa v resnici zaznamuje teden ali kroji prihodnjega? V oddaji, ki se poglobi v bistvu stvari. Vsako nedeljo po televizijskem Dnevniku.
Politično s Tanjo Gobec.
Urednica oddaje Nataša Rijavec Bartha.

Redna tedenska oddaja Zunanjepolitične redakcije, ki gledalcu ponuja pregled dogajanj po svetu v politiki, gospodarstvu in kulturi, ustvarjajo pa jo novinarke in novinarji Zunanjepolitične redakcije. Zrcalo vedno zrcali podobo sveta: tragično, veselo, zabavno.

19:45
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Helen in Hugh sta zaročena in se nameravata poročiti za božič. Siegfried se vsako leto obleče v dedka Mraza in otrokom deli darila. Tristan zdravi oslička, ki ga boli trebuh. James gre k Bertu in Anne pregledat brejo psičko s težavami. Gospa Hall pri božični večerji pričakuje sina Edwarda in Siegfriedu končno razkrije, zakaj je jezen nanjo. Siegfried ne ve, kako bi se približal Dorothy.

ALL CREATURES GREAT AND SMALL / Velika Britanija / 2020
scenarij: Ben Vanstone
režija: Brian Percival
v glavnih vlogah: Dame Diana Rigg, Nicholas Ralph, Callum Woodhouse, Anna Madeley, Rachel Shenton, Samuel West

Gost: BOŠTJAN VASLE, guverner Banke Slovenije

Letos mineva 30 let od ustanovitve Banke Slovenije in to je eden od razlogov, da v oddaji gostimo guvernerja banke Slovenije, Boštjana Vasleta.
Banka Slovenije je šla v tem času skozi različna obdobja - od obdobja bonov, preko lastne valute, tolarja, do evra. Zagotovo je bilo najtežje obdobje čas sanacije bank leta 2013. Nekatere zgodbe iz tega obdobja še danes niso zaključene - takšna je zgodba izbrisanih lastnikov podrejenih obveznic. Druga, kot je bil policijski zaseg dokumentacije na Banki Slovenije, se je zaključila z odločitvijo Sodišča EU, da so slovenski organi kršili pravo EU. V sedanjih razmerah kovid krize igra banka Slovenije pomembno vlogo, čeprav je ta javnosti manj ali malo znana - od sprejemanja samostojnih ukrepov, do tistih, za katere se enakopravno dogovarja v okviru Evropske centralne banke.
O vsem tem, pa tudi o sedanjem gospodarskem stanju in ključnih izzivih v prihodnjem letu, govori guverner Boštjan Vasle v tokratnem Intervjuju.

Voditeljica: Lidija Hren

V Poročilih ob 22.00 uri se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

22:15
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

22:20
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Marlenka , Marija Lucija in Hana Stupica so z izvirnimi in likovno vrhunsko dodelanimi ilustracijami zaznamovale številne generacije.

Marlenka Stupica, njena pokojna hčerka Marija Lucija Stupica in Marlenkina vnukinja Hana Stupica so z izvirnimi in vrhunsko dodelanimi ilustracijami zaznamovale številne generacije. V obdobju skoraj stotih let so se zamenjali številni družbeni, politični in kulturni sistemi ter koncepti. Le en princip je neranjen preživel ves ta čas in ostal enak: pripovedovanje zgodb z najbolj domišljenimi, prefinjenimi, senzibilnimi in čutnimi ilustracijami; s podobami, ki nam lahko spremenijo dojemanje sveta. Če z njimi odrastemo, smo lahko drugačni. Ohranimo otroka v sebi in odraslosti nadenemo krila.
Dokumentarni film o pravljičarkah treh generacij in enega neskončnega polja domišljije, ki ga čas ne more postarati, nas pelje od Marlenkine kultne Sneguljčice, Rdeče kapice, Trnuljčice, Paličice, Zvezdnih tolarjev prek temačne Lenore, Pastirice in dimnikarja, Letečega kovčka in Svinjskega pastirja Marije Lucije do Hanine Rokavičke, Zajčkove hišice in Schönwerthovih pravljic.
Vse tri generacije Stupičevih so zgradile svet, vzporeden resničnemu.
Marlenka je začela slikati po vojni – v času, ko so petletke nizale rekorde, ko je bil proletarec kralj, delavka osvobojena volivka, brezrazredna družba pa cilj. V črno-beli svet je vnašala barve. V njem so preživeli kraljevske družine, prinčevi poljubi, rojenice in gradovi. Na likovni akademiji je študirala v drugi povojni generaciji, ko se je tja vpisala le peščica žensk. Tudi v času, ko je študirala njena hčerka Marija Lucija, so bile ženske na slikarstvu v manjšini. A v prvem desetletju novega tisočletja, ko se je na študij Oblikovanje vizualnih komunikacij vpisala Hana Stupica, je bilo v vse programe akademije sprejetih že več žensk kot moških.

Poleg treh umetnic je v filmu prisoten tudi Gabrijel Stupica, soprog, oče in ded, predvsem pa eden najprodornejših slikarjev modernizma. Marija Lucija je od otroštva dalje stalnica v njegovem likovnem svetu, Marlenka pa jo je upodobila v Sneguljčici, Paličici in številnih deklicah, ki zaznamujejo njen pravljični svet.
Film, v katerem nastopajo Marlenka in Hana Stupica in številni pričevalci, je nastal v Dokumentarnem programu RTV Slovenija, avtorica je Majda Širca.

Iz niza televizijskih upodobitev opernih arij v izvedbi slovenskih opernih pevcev, ki smo jih tonsko posneli ob spremljavi Simfoničnega orkestra RTV Slovenija, boste tokrat lahko prisluhnili baritonistu Robertu Vrčonu. Predstavil se bo z arijo iz Mozartove opere Figarova svatba. Orkestru dirigra Milivoj Šurbek. Urednica ciklusa Operne arije je Danica Dolinar, snemalec je bil Bernard Perme, režiser pa Aleš Žemlja.

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Živimo čas množice informacij in dogodkov. Nekateri se izkažejo za muhe enodnevnice. Kaj pa v resnici zaznamuje teden ali kroji prihodnjega? V oddaji, ki se poglobi v bistvu stvari. Vsako nedeljo po televizijskem Dnevniku.
Politično s Tanjo Gobec.
Urednica oddaje Nataša Rijavec Bartha.

Redna tedenska oddaja Zunanjepolitične redakcije, ki gledalcu ponuja pregled dogajanj po svetu v politiki, gospodarstvu in kulturi, ustvarjajo pa jo novinarke in novinarji Zunanjepolitične redakcije. Zrcalo vedno zrcali podobo sveta: tragično, veselo, zabavno.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov