Take That - še lani so bili na turneji štirje, zdaj jih je spet pet. Foto: EPA
Take That - še lani so bili na turneji štirje, zdaj jih je spet pet. Foto: EPA

Oboževalci, ki so tako navdušeni nad tem, da bodo po 16 letih videli znova združene Take That in Robbieja Williamsa, od devete ure, ko so začeli prodajati vstopnice za britansko turnejo, naravnost oblegajo spletne strani Ticketmaster, Gigs and Tours, Ticketline in The Ticket Factory.

Na stotine tistih, ki prisegajo na tradicionalni način kupovanja vstopnic, stojijo pred okenci, številni drugi pa vztrajno vrtijo telefonske številke katerega od pooblaščenih prodajalcev.
Tiskovni predstavnik skupine Take That je oboževalce že pozval, naj vztrajajo in naj se ne vznemirjajo zaradi tehničnih težav, ki jih je povzročila prezasedenost spletnih strani.

Cena vstopnic na eBayju že raste
Obenem je dejal, da se bodo vsi dobavitelji potrudili, da bodo lahko zadostili povpraševanju. Številne oboževalce pa je ob tem precej razjezilo, da je vstopnice za koncerte v Sunderlandu, Manchestru, Cardiffu, Dublinu, Glasgowu, Birminghamu in Londonu (koncerti bodo maja, junija in julija) že mogoče dobiti tudi na eBayju, le da je cena tam precej višja, poroča BBC.

Nazadnje se je skupina Take That, takrat še brez Robbieja Williamsa, na turnejo podala lani, koncerte pa je obiskalo več kot milijon ljudi. Williams se je, kot je znano, skupini znova pridružil letos poleti, ko sta z Garyjem Barlowom posnela singel Shame. Izid novega albuma skupine z naslovom Progres je napovedan za november.