Adele se po šestih letih premora vrača s singlom Go easy on me oziroma Prizanesi mi. Pevka se v baladi obrača k preverjeni formuli čustveno nabitega popsoula, ki bo ugajal njenim oboževalcem. V videu za single se najprej sprehodi po zapuščeni hiši, ki je na prodaj, nato pa med vožnjo v avtu prepeva o odpuščanju, naivnosti in razhodu.

Adele se v novem albumu spopada s svojo preteklostjo in spremembami, ki jih je doživela v zadnjih letih. Foto: Instagram/Adele
Adele se v novem albumu spopada s svojo preteklostjo in spremembami, ki jih je doživela v zadnjih letih. Foto: Instagram/Adele

Da bo album poln takšnih tem, po katerih je pevka tudi sicer najbolj poznana, je napovedala že na družbenih omrežjih v preteklem tednu. "Ločitev draga, ločitev," je odgovorila na vprašanje oboževalke o tem, kaj lahko vsebinskega pričakujemo na albumu.

Da bosta osrednja tema albuma ločitev in razhod s preteklostjo, nakazuje tudi začetna scena novega singla v omenjeni zapuščeni hiši, to je namreč ista lokacija, kjer je leta 2015 posnela uspešnico Hello.

Adele je od zadnje izdane skladbe doživela marsikaj, od ločitve do izjemne telesne preobrazbe, prav to pa bo poskušala predelati v novem glasbenem podvigu. "Album bo priložnost za popotovanje po najbolj turbulentnem delu mojega življenja."

Kot je še povedala pevka, bo poskušala z novim albumom predvsem nagovoriti svojega sina. "Želim mu obrazložiti, ko bo v svojih dvajsetih ali tridesetih, zakaj sem se odločila razdreti naše skupno življenje in njegov svet v iskanju sreče. To ni bilo preprosto in velikokrat sem mu s tem povzročila trpljenje."