Britanska pevka Adele je z albumom 30 med drugim želela svojemu sinu pojasniti razloge za ločitev od dolgoletnega partnerja in otrokovega očeta leta 2019. Foto: AP
Britanska pevka Adele je z albumom 30 med drugim želela svojemu sinu pojasniti razloge za ločitev od dolgoletnega partnerja in otrokovega očeta leta 2019. Foto: AP

Matt Doran za največjo napako svoje kariere krivi nepazljivo prebiranje elektronske pošte. Adelin album je sicer uradno izšel v petek, voditelj medijske hiše Channel 7 pa ga je več tednov pred tem prejel na osebni elektronski naslov.

"To je najpomembnejša e-pošta, ki sem jo kadar koli zgrešil," je za časopis The Australian povedal Doran, ki je zaradi napake "uničen", zagotavlja pa, da nikakor ni želel užaliti pevke.

Matt Doran je po napaki
Matt Doran je po napaki "uničen". Foto: AP

Avstralska medijska hiša Channel 7 je voditelja s snemalno ekipo v London poslala 4. novembra. Njihova pot in celoten aranžma intervjuja naj bi stala milijon avstralskih dolarjev (približno 643.000 evrov). Doran je za BBC sicer zanikal navedbe, da ga je delodajalec po osramotitvi za več tednov suspendiral.

Nenavadna napaka Dorana sicer ni stala intervju z zvezdnico. Med intervjujem je Adele voditelja vprašala, kako se mu zdi novi album, na kar je iskreno odgovoril, da ne ve, saj je imel priložnost poslušati le pesem Easy on Me.

"Adele ni odvihrala z intervjuja. Pravzaprav je bilo ravno nasprotno. 20-minuti intervju se je podaljšal na 29 minut," je za avstralske medije povedal voditelj.

Glasbeni velikan Sony zaradi Doranove napake njegovega intervjuja z Adele ne namerava objaviti. Avstralsko občinstvo tako ostaja brez ekskluzivnega intervjuja z Adele, ki si ga je kot edini avstralski medij pridobil Channel 7.