Psihomodo Pop so se podali na klubsko turnejo. Foto: Organizator
Psihomodo Pop so se podali na klubsko turnejo. Foto: Organizator

Ena najuspešnejših skupin z območja nekdanje Jugoslavije, zagrebški Psihomodo Pop, po skoraj tridesetih letih še naprej žari z ogromno energije, kot na začetku kariere, pišejo organizatorji dogodka.

Poleg tega se je skupina odločila vrniti k svojim koreninam in pripravlja novi album, ki je razlog za ekskluzivne koncerte v manjših klubskih prostorih. Tudi za Orto bo na voljo le 200 vstopnic.

Predskupina "vrstniki" Eksodus
Psihomodo sicer še zmeraj predstavljajo svoj zelo uspešni zadnji album Jeee! Jeee! Jeee!, poleg tega pa na koncerti igrajo vse uspešnice, od prvega albuma do danes. Že kar neizogibne so Ramona, Ja volim samo sebe, Volim crtane flmove, Osjećam se haj, Frida, Natrag u garažu, Kad sam imao 16, Nebo, Telegram Sam, Bože čuvaj Psihomodo, Mila ...

Za predskupino so izbrali svoje prijatelje, punkrock skupino Eksodus, ki je nastala v istem obdobju kot Psihomodo, v 80., imela je dolg premor in je zdaj spet aktualna. Eksodus bodo na oder stopili ob 21.00, ob 22.00 pa bodo nastopili Psihomodo Pop in igrali vse svoje uspešnice toliko časa, dokler jih bo občinstvo želelo.