Foto: Instagram/Diane Keaton
Foto: Instagram/Diane Keaton

V glasbenem videu se družinska člana, kot piše CNN, gre za babico (Diane Keaton) in vnuka (Justin Bieber), spopadata z žalostjo po smrti moža in dedka. Vnuk pozneje v videu spodbuja babico, naj znova zaživi in naj se znova zaljubi, obenem pa ohranja spomin na svojega dedka, ki ga "pogreša bolj kot življenje samo".

Diane Keaton je leta 2015 med gostovanjem v oddaji Ellen DeGeneres povedala, da je oboževalka Justina Bieberja. Pevec je med oddajo presenetil igralko in očitno sta se odlično ujela, saj sta se šest let pozneje dogovorila za sodelovanje.

75-letna igralka je delila svoje navdušenje nad projektom, na Instagramu je zapisala: "Ali sanjam? Kakšna čast je sodelovati z Justinom Bieberjem in njegovo neverjetno ekipo."

Pesem Ghost, ki jo je Bieber premierno predstavil prejšnji mesec na podelitvi ameriških glasbenih nagrad, je na njegovem albumu Justice. V petek je izdal še tri skladbe z omenjenega albuma, in sicer pesmi z naslovom Red Eye, Angels Speak in Hailey.

To je posvetil svoji ženi Hailey, s katero je pripravljen na povečanje družine. Kot je povedal 27-letni pevec v prihajajočem dokumentarnem filmu Justin Bieber: Our World, je pripravljen na očetovsko vlogo.