Ne samo to, da njena kariera cveti, zadnje čase se govori tudi, da se je zopet spravila s svojim nekdanjim, Olivierjem Martinezom. Foto: EPA
Ne samo to, da njena kariera cveti, zadnje čase se govori tudi, da se je zopet spravila s svojim nekdanjim, Olivierjem Martinezom. Foto: EPA

Pred tem se je za sodelovanje že dogovorila s škotskim glasbenikom Calvinom Harrisom, ameriško džezpevko Blossom Dearie ter s člani skupin Hot Chip in Scissor Sisters. Mnogi menijo, da bo novi album 39-letne avstralske poppevke zanimiv in precej drugačen od njenih dosedanjih izdelkov. Nedvomno bo izjemno zanimiv duet Ready, ki ga bo posnela s kontroverznim Boyem Georgeom. Pesem bo zelo verjetno izbrana tudi za uvodni singel novega albuma.

Kljub odsotnosti je zaslužek podvojila
Čeprav je bila Kylie zaradi boja z rakom na dojki dalj časa odsotna z glasbenega prizorišča, njena priljubljenost ni upadla. Prej nasprotno, v zadnjem letu je Avstralka svoj zaslužek celo podvojila. Zaradi bolezni se je umaknila v zasebnost, kljub temu pa je v letu 2006 zaslužila 4,5 milijona funtov.

Britanci jo obožujejo
Kylie je v Veliki Britaniji izjemno popularna. Na najvišja mesta tamkajšnjih glasbenih lestvic se ji je do zdaj že uspelo uvrstiti s singli I Should Be So Lucky, Especially For You, Hand On Your Heart, Do They Know It's Christmas?, Tears On My Pillow, Spinning Around, Can't Get You Out Of My Head in Slow. Njen zadnji album Body Language je izšel leta 2003.