Album obsega 12 avtorskih pesmi in mladi glasbeniki z njimi že navdušujejo tudi zunaj šole.

Mladi glasbeniki so šolske odmore izkoristili za vaje. "Veliko odmorov pa tudi kako uro, ki je ne bi smeli, pa mogoče malo zamižijo na šoli, ker se veliko kreativnega zgodi v tem času, celo več kot pri samem pouku," je povedal mentor glasbenih delavnic Vid Turica.

In prav v teh prostorih je nastajal tudi glasbeni album Odmevi, s katerim že presegajo vsa pričakovanja, ki jih nosi ime šolski bend. "Ponujamo vse moderne glasbene zvrsti od reggaeja, funka, soula, rocka in popglasbe, tako da res predajamo znanje učencem tako znanje, ki si ga sami želijo, in ne tako, ki bi jim ga mogoče vsiljevali po kakšnem načrtu," je še dodal Turica. Profesorica in koordinatorica Alja Šulić: "V bistvu so te skupine nepogrešljive skoraj na vseh šolskih prireditvah, nastopamo veliko tudi izven šole."

Pevki Klari so se tako odprla vrata tudi za lastno glasbeno kariero: "Sem spoznala tudi dobre mentorje, med drugim tudi Karin Zemljič, ki me je predlagala pri Alji, zdaj sem pri njej začela peti backvokale in zdaj že kako leto pojem pri njej. Prav tako pa sem pred kratkim nastopala kot backvokalistka tudi v Cvetličarni pri Nipkeju, tako da se kar lepo razvija."

Načrtujejo pa že nov album, ki bo nekoliko bolj literarno obarvan, saj ga bodo povezali s poezijo naših sodobnih pesnikov.

Mariborski dijaki posneli glasbeni album