Bralić in Intrade bodo v Ljubljani nastopili v petek. Foto: Organizator
Bralić in Intrade bodo v Ljubljani nastopili v petek. Foto: Organizator

Glasbeniki v Slovenijo prihajajo v okviru turneje in s svežim albumom Bilo je i vrime. Na koncertu bo mogoče prisluhniti nekaterim njihovim največjim uspešnicam, kot so Zalutali pogled, Ne mogu te prestat jubit, Zora bila, Zašto uvik pivam, Nisan te sriće, Cviće, Da mi budeš jidro in drugim.

Klapa Intrade deluje že več kot 30 let. Z neštetimi koncerti, uspešnicami, zmagami na festivalih, turnejah po Hrvaški in v tujini so že leta med najbolj priljubljenimi vokalnimi sestavi pri sosedih in pri nas.

Nagradna igra: Vstopnici za koncert v Stožicah

Na MMC-ju v sodelovanju z organizatorjem podarjamo dve vstopnici za koncert Tomislava Bralića in klape Intrade. Vse, kar morate storiti, je, da na mmc-nagrade@rtvslo.si do četrtka, 31. 1., do 13. ure pošljete nekaj naslovov njihovih uspešnic. Izžrebali bomo enega nagrajenca, ki bo prejel dve vstopnici. O nagradi bo obveščen po elektronski pošti.


Splošna pravila sodelovanja v nagradni igri najdete tukaj.

Lepoto dalmatinskega klapskega prepevanja so ponesli v skoraj vse evropske države, njihovo petje pa so slišali tudi na drugih celinah. Prvi postavi se je leto dni po ustanovitvi pridružil še Tomislav Bralić, ki je zvoku klape s svojim baritonom dodal prepoznavno noto. Skupaj že leta prepevajo, ustvarjajo in poustvarjajo dalmatinske skladbe, starejša dela mojstrov večglasnosti, dalmatinske šansone in ustvarjajo avtorske skladbe.