Ena od pozitivnih strani festivala je bil tudi nastop Iggyja Popa z zasedbo The Stooges. Foto: EPA
Ena od pozitivnih strani festivala je bil tudi nastop Iggyja Popa z zasedbo The Stooges. Foto: EPA

Občinstvo je bilo najbolj navdušeno nad nastopi skupin Sonic Youth, The Hold Steady in !!! (Chk Chk Chk), pohvale pa je prejel tudi Iggy Pop, ki se je predstavil s svojo zasedbo The Stooges. Uradno naj bi festival v dveh dneh obiskalo okrog 12 tisoč ljudi, a mnogi menijo, da jih je bilo več.

Številne pripombe
Obiskovalci so se jezili nad slabo organizacijo. Nihče jim ni razložil, da zapestnice, ki je veljala za oba dneva festivala, ne smejo sneti z rok, zato je prišlo do številnih neljubih zapletov. Ljudje so lahko hrano in pijačo kupovali le z boni, za katere pa je bilo treba v vrsti čakati tudi po eno uro. Tisti najbolj žejni menijo, da je bilo pivo, ki je seveda še vedno najbolj priljubljena pijača na tovrstnih festivalih, napol vodeno.

Veliko pripomb je bilo tudi na oddaljenost dveh odrov. Bila sta preblizu drug drugemu, glasbi obeh nastopajočih skupin pa sta se občasno med seboj kar prepletali. Ljubitelje rockovske glasbe pa so še najbolj razjezili zaposleni na oddelku za reklamacije, ki so se v neštetih primerih obnašali ignorantsko in nesramno.

Seveda pa vse le ni bilo slabo, obiskovalci dvodnevnega festivala so pohvalili predvsem WC-je ter zagrebški ZET, ki je poskrbel, da so tramvaji pogosto vozili tudi ponoči.