Turneja Got Back bo potekala spomladi. Začela se bo 28. aprila v Spokanu (Washington), kjer bo McCartney prvič nastopil. Kot je mogoče razbrati na glasbenikovi spletni strani, sledijo koncerta v Seattlu in nastopi v Oaklandu, Los Angelesu, Forth Worthu (Teksas) ...

Šest tednov trajajočo turnejo bo končal na stadionu Met Life v East Rutherfordu v New Jerseyju 16. junija, dva dni pred praznovanjem 80. rojstnega dne.

Turneja je eden izmed vrhuncev pomladno-poletnega glasbenega dogajanja čez lužo, saj se glasbene zvezde po dveletnem premoru, ki ga je povzročila pandemija, vračajo k nastopom v živo.

McCartney, eden največjih besedilopiscev 20. stoletja, ki je najbolj znan kot član slavne skupine The Beatles, je nazadnje 39 dni trajajočo svetovno turnejo veličastno sklenil z razprodanim koncertom julija 2019 na stadionu Dodger v Los Angelesu.

"Na koncu zadnje turneje sem rekel, da se vidimo naslednjič. Rekel sem, da se bom vrnil. No, vrnil sem se," je glasbenik v izjavi, s katero je napovedal turnejo, namignil na uspešnico Beatlov iz leta 1969 Get Back.