Atomikom gre tudi bovling odlično od rok. Najbolj se je izkazal Frai Toni. Foto: Gregor Zafošnik
Atomikom gre tudi bovling odlično od rok. Najbolj se je izkazal Frai Toni. Foto: Gregor Zafošnik

V mariborskem zabaviščnem središču je bilo obiskovalcem zelo vroče, saj so si čevlje za bovling nadeli tudi brhki Špela in Tejči ter njuna moška spremljevalca Jani in Frai Toni. Na tekmovanju Bowling zvezd se je namreč po "možati" radijski ekipi Reporterja Milana pomerila priljubljena turbofolk skupina Atomik Harmonik. Prostora je bilo skoraj premalo za vse radovedne oči, ko so steze za bovling v dobrodelni akciji bobnele na turbofrekvenci tako pod težo kegljev kot tudi razgretih polkaholikov, so sporočili organizatorji.

Frai Toni ohranil trezno glavo
Frai Toni je rešil čast Atomikov, saj je v najpomembnejših trenutkih ohranil najbolj trezno glavo, pa tudi svetlolasi "atomični" lepotički sta se zelo trudili. Veseli Atomik Harmonik so "v svojem poskočnem turboritmu" odigrali pošteno igro in na koncu zbrali 113 točk. Tako so prispevali 226.000 tolarjev v dobrodelni sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za dom Antona Skale iz Maribora. Na prvem mestu pa po številu priigranih točk ostaja ekipa Reporterja Milana, ki ji je uspelo zbrati 50 tisočakov več od Atomikov.

Dobrodelna akcija bo potekala vsak drugi četrtek do začetka aprila, ko se bodo za pokal Bovlinga zvezd med seboj še enkrat pomerili vsi sodelujoči zvezdniki in zvezdnice.