Crazy Town na avstrijskem festivalu Nova Rock. Foto: EPA
Crazy Town na avstrijskem festivalu Nova Rock. Foto: EPA

Seth Binzer je leta 1995 soustanovil skupino Crazy Town z vokalistom Bretom Mazurjem - Epicom. Skupina, do leta 1999 znana kot The Brimstone Sluggers, je novembra 1999 izdala svoj prvenec The Gift Of Game. Album je dosegel prvo mesto na ameriški lestvici Heatseekers predvsem zaradi neverjetnega uspeha singla Butterfly na začetku novega tisočletja. Skladba, ki je vzorčila pesem Pretty Little Ditty skupine Red Hot Chili Peppers, je hitro postala steber takrat plodnega obdobja nu metala. Uspešnica se je takrat uvrstila na prvo mesto na kar dvanajstih lestvicah, vključno z ameriško Billboard Hot 100, pa tudi na nacionalnih lestvicah singlov v Avstriji, Švici in na Norveškem. Album The Gift Of Game je bil prodan v več kot 1,5 milijona izvodih.

Zasedba Crazy Town je izdala še en album, Darkhorse leta 2002, preden se je leta 2003 razšla. Znova so se člani zbrali leta 2007 in pozneje, leta 2015, izdali še eno ploščo z Binzerjem na vokalu, The Brimstone Sluggers. Pevec je leta 2004 izdal še samostojen album z naslovom Happy Love Sick.

Binzer se je v življenju bojeval z odvisnostjo in se pojavil v resničnostnih televizijskih programih, povezanih z odvisnostjo Celebrity Rehab in Sober House. Leta 2012 je bil pevec sprejet v bolnišnico, potem ko je izgubil zavest.