Monika Pučelj si želi, da bi pesem vsakemu pričarala dan, kakršnega si želi. Foto: Lidija Mataja
Monika Pučelj si želi, da bi pesem vsakemu pričarala dan, kakršnega si želi. Foto: Lidija Mataja

S skladbo Dan kot iz sanj želi Monika sporočiti, da se moramo truditi za svoje sanje, "saj bomo s tem imeli lepše in srečnejše življenje, ne glede na vse dejavnike, ki nam včasih to onemogočajo". Aranžma je delo Boštjana Grabnarja, pri skladbi pa je sodeloval tudi ženski pevski zbor Karantanija.

Pozitivna skladba za negativne čase
Sicer je Monika skladbo Dan kot iz sanj napisala že lani, vendar se je odločila, da je zdaj napočil pravi čas za predstavitev, "sploh v času, ko nas zasipajo z negativnimi novicami, ta pesem pa je ravno nasprotje in je zelo pozitivna". Skladba je dobila tudi vizualno podobo. Pod taktirko Boštjana Grabnarja so namreč posneli videospot na gradu Ravne na Koroškem. Lepa Korošica si želi, da bi pesem vsakemu pričarala dan, kakršnega si ga želi.

Videospot Dan kot iz sanj si lahko ogledate na desni.
Monika pa se je pred kratkim preizkusila tudi kot fotomodel. Znana oblikovalka kopalk Nancy Aljančič jo je namreč izbrala za svoj novi obraz letošnjega kataloga kopalk, ki so ga snemali na britanskih Deviških otokih. Intervju z oblikovalko in fotografije Monike kot fotomodela si lahko ogledate tukaj.

A. M.