Miha Šalehar in Andrej Karoli bosta poskrbela za tokratno izvedbo karaok v živo, Živook. Foto: Val 202
Miha Šalehar in Andrej Karoli bosta poskrbela za tokratno izvedbo karaok v živo, Živook. Foto: Val 202
Seznam skladb:


Let it be - Beatles
In the Summertime – Mungo Jerry
Mini Maxi - Bele vrane
Take me Home, Country Roads – John Denver
Imagine – John Lennon
Trideset let – Oto Pestner
If You Don't Know Me By Now - Harold Melvin & The Blue Notes
Always on my Mind - Gwen McCRae
Pegasto dekle - Arsen Dedič

Andrej Karoli in Miha Šalehar, voditelja Živook na Valu 202, sta pripravila seznam devetih skladb, med katerimi si izberete najljubšo, jo zapojte v 30-sekundnem domačem videu in ga pošljite na zivooke@rtvslo.si. Najboljši med najboljšimi bodo za nagrado imeli priložnost nastopiti v najbolj čarobnem delu leta na Valu 202. Od 21. do 23. decembra 2021.

Ne karaoke, gre za živooke! Sodelujoči na Živookah se namesto v petju z vnaprej posneto glasbeno podlago preizkusijo v ustvarjanju s čisto pravimi glasbeniki. Izstopajoči vokalisti, znani napevi, rahlo drugačen hišni bend in nekoliko poseben voditeljski par. Živooke so jutranja zabava v živo in zagotovljeno celodnevno prepevanje slišanih skladb.

Na Valu poskrbijo za vrhunsko glasbeno ekipo, ki pospremi pevce. Foto: Val 202
Na Valu poskrbijo za vrhunsko glasbeno ekipo, ki pospremi pevce. Foto: Val 202

Pogoji sodelovanja: z odddajo prijave potrjujete, da se z napisanim strinjate in da ste seznanjeni z obdelavo osebnih podatkov, ki je podrobno opisana v Obvestilu posamezniku o obdelavi osebnih podatkov in Politiki varstva osebnih podatkov in zasebnosti na RTV Slovenija. Val 202 bo materiale izbrancev (tistih, ki bodo izbrani za nastop na Živookah) uporabil na svojih družbenih omrežjih. Izbrani kandidati oz. kandidatke morajo biti na voljo 20. 12. v popoldanskih urah in 21., 22., 23. 12. v jutranjih urah. Pogoj za vstop v prostore Radia Slovenija je veljaven PCT.