![Foto: AP Foto: AP](https://img.rtvcdn.si/_up/upload/2020/02/13/65655523.jpg)
Čičerko namočimo čez noč in jo naslednji dan skuhamo. Šampinjone očistimo in narežemo na lističe. Stresemo jih na malo vročega olja in popražimo. Gobe začinimo s soljo, poprom, nasekljanim čilijem in stisnjenim česnom.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 20 dag suhe čičerke, 40 dag šampinjonov, olivno olje, 2 stroka česna, 1 čili, kumina, 1 limona, sol, poper, pol šopka mete.
Čičerko namočimo čez noč in jo naslednji dan skuhamo. Šampinjone očistimo in narežemo na lističe. Stresemo jih na malo vročega olja in popražimo. Gobe začinimo s soljo, poprom, nasekljanim čilijem in stisnjenim česnom.
Reportaža iz brazilske metropole
Zach Keeshig je pionir kanadske progresivne staroselske kuhinje
Osem restavracij je bilo nagrajenih z zeleno Michelinovo zvezdico
Podelitev 50 najboljših restavracij sveta tokrat potekala v ZDA
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje