Črno čokolado stopimo nad soparo. Ohladimo jo na 30–32 stopinj in jo namažemo na prozorno folijo, ki smo jo predtem narezali na trikotnike. Folijo s čokolado nato položimo v model za čokoladne kalupe.
Lešnike, marelice in med zmeljemo. V obod za krofe položimo četrtino mase in jo stisnemo. Ponovimo še trikrat. Smetano za stepanje vlijemo v posodo in mešamo, da se začne gostiti. Dodamo mlečni namaz in sladkor v prahu ter limonino lupino.
Kremo vlijemo v dresirno vrečko in nabrizgamo na podplat iz suhih marelic in lešnikov. Okrasimo z jagodami ali malinami. Tortico obložimo s čokolado. Smetano zavremo in jo prelijemo prek bele čokolade. Premešamo in še vročo prelijemo okrog tortice.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje