Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
4.6.2022
Anita Šumer, avtorica več knjig o peki z drožmi, je za svojo kuharsko knjigo Umetnost krašenja kruha prejela ugledno mednarodno priznanje - Gourmand world cookbook award -, ki ga podeljujejo že 25 let.
27.11.2018
"Kako je bilo vse? " vpraša kuharska mojstrica, ko prisede k naši mizi in ji sommelier njene restavracije Gaa naglo poda kozarec jantarnega vina. "Vse" je bilo osupljivo.
27.12.2017
"Veliko gostujočih chefov smo že imeli, ampak ob današnji gostji sem zelo živčen," je Hubert Wallner predstavil Ano Roš na predbožični večerji, ki sta jo zakuhala v njegovi restavraciji Saag Ja ob ...
1.6.2016
Čeprav so organizatorji kulinaričnega festivala Izbor v primerjavi z lani, ko je za hrano potekalo mesarsko klanje, kar precej dvignili ceno najdražjih vstopnic, pa prav te gredo najbolj za med.
27.5.2016
Pod zgornjim naslovom bi lahko pravzaprav problematizirali dva pojava, ki smo mu priča v zadnjem času - prvi je, da najboljše slovenske restavracije nikakor ne najdejo kadrov, drugi pa, da so prav ...
23.5.2016
"Al' prav se piše teran ali istrian," bi se lahko spraševali ob novici, da je na zadnjem ocenjevanju prestižnega Decanterja teran hrvaške kleti Veralda postal najbolje ocenjeno rdeče sortno vino na ...
21.5.2016
V idilični Deželi kozolcev v Šentrupertu na Dolenjskem bo 18. junija potekal drugi eno-gastronomski festival Izbor. MMC ob tej priložnosti dvema izžrebancema podarja brezplačno vstopnico.
10.5.2016
Če bi delali izbor, kam na najboljše mesnine v državi, bi Uroš Klinec nedvomno zavzemal visoko mesto že samo s svojimi pršuti, od tri do pet let starimi mojstrovinami, ki zlahka ne le parirajo ...
7.5.2016
Vinarstvo Erzetič v Goriških brdih je bilo do zdaj morda najbolj znano po svoji liniji amfora, a ta teden so postavili nov mejnik - na trg so poslali prvi letnik črne rebule (t. i.
2.5.2016
Nekateri na njih prisegajo, drugi jih označujejo za modno muho - kljub temu, da so delana po najstarejšem postopku.
26.4.2016
Konec tedna je bilo dobiti prosto ležišče v Goriških brdih praktično misija nemogoče - čeprav je bila vremenska napoved skoraj apokaliptična.
Neveljaven email naslov