Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zaradi sneženja vozite previdno. Preverite razmere na cestah.

Izbor-kulinarika - Arhiv

Ugledno mednarodno priznanje Aniti Šumer za knjigo Umetnost krašenja kruha

Nagrada Ugledno mednarodno priznanje Aniti Šumer za knjigo Umetnost krašenja kruha

4.6.2022

Anita Šumer, avtorica več knjig o peki z drožmi, je za svojo kuharsko knjigo Umetnost krašenja kruha prejela ugledno mednarodno priznanje - Gourmand world cookbook award -, ki ga podeljujejo že 25 let.

Garima Arora: Indijka postaja naslednja velika kuharska zvezdnica

Kulinarika Garima Arora: Indijka postaja naslednja velika kuharska zvezdnica

27.11.2018

"Kako je bilo vse? " vpraša kuharska mojstrica, ko prisede k naši mizi in ji sommelier njene restavracije Gaa naglo poda kozarec jantarnega vina. "Vse" je bilo osupljivo.

Leto Ane Roš, prve kuharice sveta: 150 poletov v 365 dneh

Kulinarika Leto Ane Roš, prve kuharice sveta: 150 poletov v 365 dneh

27.12.2017

"Veliko gostujočih chefov smo že imeli, ampak ob današnji gostji sem zelo živčen," je Hubert Wallner predstavil Ano Roš na predbožični večerji, ki sta jo zakuhala v njegovi restavraciji Saag Ja ob ...

Michelinke pod kozolci - letos z manj kuharji, a več manevrskega prostora

Izbor-kulinarika Michelinke pod kozolci - letos z manj kuharji, a več manevrskega prostora

1.6.2016

Čeprav so organizatorji kulinaričnega festivala Izbor v primerjavi z lani, ko je za hrano potekalo mesarsko klanje, kar precej dvignili ceno najdražjih vstopnic, pa prav te gredo najbolj za med.

Gostilna išče šefa

Kulinarika Gostilna išče šefa

27.5.2016

Pod zgornjim naslovom bi lahko pravzaprav problematizirali dva pojava, ki smo mu priča v zadnjem času - prvi je, da najboljše slovenske restavracije nikakor ne najdejo kadrov, drugi pa, da so prav ...

Slovenec Hrvaški prinesel naslov rdečega vina leta

Kulinarika Slovenec Hrvaški prinesel naslov rdečega vina leta

23.5.2016

"Al' prav se piše teran ali istrian," bi se lahko spraševali ob novici, da je na zadnjem ocenjevanju prestižnega Decanterja teran hrvaške kleti Veralda postal najbolje ocenjeno rdeče sortno vino na ...

Z MMC-jem na kulinarični festival Izbor pod kozolci!

Izbor-kulinarika Z MMC-jem na kulinarični festival Izbor pod kozolci!

21.5.2016

V idilični Deželi kozolcev v Šentrupertu na Dolenjskem bo 18. junija potekal drugi eno-gastronomski festival Izbor. MMC ob tej priložnosti dvema izžrebancema podarja brezplačno vstopnico.

Pršut z razgledom: na najbolj oblegani terasi v Brdih

Kulinarika Pršut z razgledom: na najbolj oblegani terasi v Brdih

10.5.2016

Če bi delali izbor, kam na najboljše mesnine v državi, bi Uroš Klinec nedvomno zavzemal visoko mesto že samo s svojimi pršuti, od tri do pet let starimi mojstrovinami, ki zlahka ne le parirajo ...

Erzetiči po stotih letih oživili staro briško sorto

Kulinarika Erzetiči po stotih letih oživili staro briško sorto

7.5.2016

Vinarstvo Erzetič v Goriških brdih je bilo do zdaj morda najbolj znano po svoji liniji amfora, a ta teden so postavili nov mejnik - na trg so poslali prvi letnik črne rebule (t. i.

Foto: Kako je festival oranžnih vin postal vinski dogodek leta

Kulinarika Foto: Kako je festival oranžnih vin postal vinski dogodek leta

2.5.2016

Nekateri na njih prisegajo, drugi jih označujejo za modno muho - kljub temu, da so delana po najstarejšem postopku.

Foto: Dobro vino, lepa pokrajina - recept za naval tujcev na Brda

Po Sloveniji Foto: Dobro vino, lepa pokrajina - recept za naval tujcev na Brda

26.4.2016

Konec tedna je bilo dobiti prosto ležišče v Goriških brdih praktično misija nemogoče - čeprav je bila vremenska napoved skoraj apokaliptična.

Stran 1 od 2
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov