Jabolko operemo, ga naribamo, pokapljamo s sokom pomaranče in primešamo jogurtu. Dodamo na koščke narezane suhe slive in kuhano piro.
Začinimo s cimetom, kančkom ribanega ingverja, po okusu pa lahko dodamo še žličko medu.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Potrebujemo: 200 ml jogurta, 50 g pire, 20 ml pomarančnega soka, 1 jabolko, 50 g suhih sliv, cimet, ingver, med po okusu.
Jabolko operemo, ga naribamo, pokapljamo s sokom pomaranče in primešamo jogurtu. Dodamo na koščke narezane suhe slive in kuhano piro.
Začinimo s cimetom, kančkom ribanega ingverja, po okusu pa lahko dodamo še žličko medu.
V Vidmu so se na Ein Prositu zbrali vsi od Massima Botture do Virgilia Martineza
Na festivalu Ein Prosit vsi – od Massima Botture do Virgilia Martineza
Predvsem azijski kupci drago vino kupijo, a ga pogosto nikoli ne pokusijo, zato je prevaro težko ugotoviti
Trije slovenski vrhunski chefi o razlogih za odprtje še enega konceptualno drugačnega lokala
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje