Rumenjake vmešamo skupaj s sukrinom; dobimo maso, ki ji dodamo preostale mokre sestavine. Držimo se osnovnega pravila, in sicer suhe sestavine skupaj, mokre skupaj (korenje je mokra sestavina). Primešamo suhe sestavine in vlijemo v namaščen pekač. Pečemo na 170 stopinjah 25 minut. Ohladimo.
Nadev: 300 g sira mascarpone, 200 g dobro stepene smetane, 50 ml soka sveže stisnjenih pomaranč.
Sestavine zmešamo skupaj in jih naložimo na pečen in ohlajen biskvit.
Torto dekoriramo s korenčkovimi lističi ali po želji.
Recept je za tortni obroč premera 22 cm oz. za osem oseb, sladica je primerna za občutljive za gluten in diabetike.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje