Zavremo vodo in vanjo potopimo zelišča in cvetove. Pustimo stati 5 minut.
Precedimo in dodamo med ter premešamo. Ožamemo pomarančo in limono.
V kozarec dodamo led in prelijemo s čajem ter dodamo sok limone in pomaranče.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 3 cvetovi bezga, 10 vršičkov mladih kopriv, 1 čajna vrečka hibiskusa za lepo barvo, 1 limona, 1 pomaranča, 5 g mete, led, 3 žlice medu.
Zavremo vodo in vanjo potopimo zelišča in cvetove. Pustimo stati 5 minut.
Precedimo in dodamo med ter premešamo. Ožamemo pomarančo in limono.
V kozarec dodamo led in prelijemo s čajem ter dodamo sok limone in pomaranče.
Na festivalu Ein Prosit vsi – od Massima Botture do Virgilia Martineza
Predvsem azijski kupci drago vino kupijo, a ga pogosto nikoli ne pokusijo, zato je prevaro težko ugotoviti
Trije slovenski vrhunski chefi o razlogih za odprtje še enega konceptualno drugačnega lokala
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje