Piščančje prsi očistimo, oplaknemo in osušimo. Natremo jih s soljo, papriko, karijem in sveže mletim poprom. Meso pomažemo z olivnim oljem in za pol ure postavimo v hladilnik.
Na zmernem ognju pečemo približno 15 minut.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 80 dag piščančjih prsi, 3 čebule, mleta sladka paprika, kari, olivno olje, sol, poper. Piščančje prsi očistimo, oplaknemo in osušimo.
Piščančje prsi očistimo, oplaknemo in osušimo. Natremo jih s soljo, papriko, karijem in sveže mletim poprom. Meso pomažemo z olivnim oljem in za pol ure postavimo v hladilnik.
Na zmernem ognju pečemo približno 15 minut.
V Vidmu so se na Ein Prositu zbrali vsi od Massima Botture do Virgilia Martineza
Na festivalu Ein Prosit vsi – od Massima Botture do Virgilia Martineza
Predvsem azijski kupci drago vino kupijo, a ga pogosto nikoli ne pokusijo, zato je prevaro težko ugotoviti
Trije slovenski vrhunski chefi o razlogih za odprtje še enega konceptualno drugačnega lokala
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje