Foto: Pivo & Burger Fest
Foto: Pivo & Burger Fest

Obiskovalci bodo lahko svoje adute poiskali med več kot sto različnimi napitki več kot dvajsetih različnih ponudnikov ter na prav tako okoli dvajsetih stojnicah s ponudbo burgerjev.

Foto: Pivo & Burger Fest
Foto: Pivo & Burger Fest

Ekipa, ki festival organizira že od leta 2014 in ki stoji tudi za projektoma Odprta kuhna in Brina, ljubljanski festival džina, želi z letošnjimi srečanji v Ljubljani in drugje po Sloveniji potrditi svojo tezo – pivo in burger sta najlepši par.

"Spajanje odličnih kraft piv z gurmanskimi burgerji je že zdavnaj preraslo vse pričakovane okvire. Sprva nišno področje odkrivanja butičnih piv in burgerjev iz najkakovostnejših sestavin, rezervirano za največje navdušence je postalo splošno dostopno, skorajda pričakovani standard po Sloveniji. Menim, da je k temu prispeval tudi naš festival, in gotovo ni naključje, da organiziramo že sedemnajsto srečanje, projekt pa še vedno raste," je povedal idejni vodja projekta, Lior Kochavy.

Potem ko je spomladansko izvedbo Pivo & Burger Festa v Ljubljani odplaknil dež, so ljubitelji piva in burgerjev na svoj račun lahko prišli na prvih gostovanjih festivala na Ptuju in v Novi Gorici, 24. septembra se ga bodo razveselili še v Novem mestu.