Dodatno: Par rezin kuhane in ohlajene polente, par rezin kruha, malo česna.
Jajčevce in bučke narežemo na tanke rezine, premažemo z oljem, posujemo s poprom in pečemo na 180 stopinjah do 15 minut. Pečene zložimo na papirnate brisače in ohladimo. Rezine polente posujemo s kajenskim poprom in po želji popečemo, ohladimo.
V skledi zmešamo kremni sir, hren, sol, poper in naribano lupino limone.
V primerno okroglo posodo začnemo po robu nalagati rezine bučk tako, da gledajo čez rob. Na dno namažemo naš nadev, čezenj položimo file postrvi in to ponovimo. Na vrh lahko položimo rezino polente. Rezine bučk, ki so visele čez rob, zdaj čez vse prekrijemo.
Previdno preobrnemo na krožnik in postrežemo s popečenim kruhom, ki smo ga premazali z olivnim oljem in česnom (po okusu).
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje