Sardele očistimo. Prerežemo jih po sredini in jih nabodemo na vejico rožmarina. Pečemo jih na vročem oljčnem olju.
Ko dobijo lepo zlatorjavo barvo , jih serviramo na krožnik. Posolimo in pokapamo z oljčnim oljem.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 500 g sardel, oljčno olje, sol.
Sardele očistimo. Prerežemo jih po sredini in jih nabodemo na vejico rožmarina. Pečemo jih na vročem oljčnem olju.
Ko dobijo lepo zlatorjavo barvo , jih serviramo na krožnik. Posolimo in pokapamo z oljčnim oljem.
V Vidmu so se na Ein Prositu zbrali vsi od Massima Botture do Virgilia Martineza
Na festivalu Ein Prosit vsi – od Massima Botture do Virgilia Martineza
Predvsem azijski kupci drago vino kupijo, a ga pogosto nikoli ne pokusijo, zato je prevaro težko ugotoviti
Trije slovenski vrhunski chefi o razlogih za odprtje še enega konceptualno drugačnega lokala
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje