zgodil vsakič na drugi lokaciji, z drugim kuharskim mojstrom, drugim vinarjem in drugim didžejem.
Po Ljubljani se "One Night Stand" ("Za eno noč") seli v Zagreb, od tam v Bratislavo, sledita London in Tel Aviv. Organizatorji bodo sproti dodajali mesta in mešali preostale sestavine (kuharje, didžeje, vinarje).
Ljubljanski dogodek se bo odvil 16. decembra v galeriji restavracije Kucha za Bežigradom, kjer bo med 14. in 22. uro krožnike ustvarjal Mojmir Štiftar, mladi kuharski mojster iz restavracije Evergreen na Smledniku.
Štiftar je bil prejšnji mesec v premierni izdaji kulinaričnega vodnika Gault-Millau za Slovenijo razglašen za najobetavnejšega mladega kuharskega talenta.
Za vina bo poskrbela ekološka vinska klet Keltis z Bizeljskega, za glasbeno podlago pa Felver (Stereotip) in Fedja (Intosomething).
In meni? Štiftar bo postregel pet krožnikov:
- pašteta telečjega jezika z mariniranimi rezinami mahimahija (delfinke) in redkvico
- tatar kozic v kumari z jurčki in slanino
- kmečka pojedina (kuhana potrebušina pujska, sladoled kislega zelja, krompirjeva pokovka)
- kunčji hrbet s pehtranom, polenovko in jabolkom
- sladki zajtrk s penino
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje