Lea človeka ne more pustiti ravnodušnega ... Foto: Žiga Culiberg
Lea človeka ne more pustiti ravnodušnega ... Foto: Žiga Culiberg
Lea Perovšek in Boštjan Romih
Z Boštjanom sta prikazala štiri različne plesne zgodbe. Foto: Žiga Culiberg

Prav Boštjan in Lea sta namreč eden izmed treh parov, ki se bo to nedeljo, 26. decembra, skušal povzpeti prav na vrh turnirja Zvezde plešejo v oddaji Spet doma. Poleg njiju imajo enake cilje - ali pa vsaj želje tudi Tomaž Mihelič in Špela Kralj ter Eva Černe in Damir Halužan. Že imate svojega favorita v velikem finalu?

Uspešno prestala maturo
Boštjan in Lea sta zelo zanimiv par, saj se v tem dvojcu ne govori le o radijskem in televizijskem voditelju z žametnim glasom, pač pa vse bolj prepoznavna postaja tudi 19-letna lepotica Lea, ki so jo aprila v Festivalni dvorani okronali za najlepše dekle med športnicami. Takrat je samozavestno razlagala, da nikoli ni imela težav s samopodobo, saj je s svojim videzom zadovoljna.

Takrat je tudi zatrdila, da je najlepše punce mogoče najti na plesnem parketu, simpatični in prijetni pa se ji zdita naši šampionki Tina Maze in Sara Isaković. In okus za moške? Lea je srečno oddana, med svetovnim nogometnim prvenstvom pa je najraje pogledala za Fernandom Torresom.

Lea, ki prihaja iz Ljubljane, je sicer večkratna državna prvakinja v kombinaciji latinskoameriških in standardnih plesov. Bo to dovolj, da se bo v družbi postavnega "amaterja" Boštjana zavihtela prav na vrh? V nedeljo bosta svoje adute razkrila v dveh plesih, jivu in slow foxu.

Za lažjo odločitev si oglejte vse dozdajšnje nastope Boštjana in Lee. Jutri bomo podrobneje predstavili Tomaža Miheliča in Špelo Kralj.

23. oktober: angleški valček

13. november: jive
28. november: quick step
12. december: Čačača