Cime rad igra strateške videoigre, a se v zadnjem času raje kot računalniku posveča svoji Sabini. Foto: RTV SLO
Cime rad igra strateške videoigre, a se v zadnjem času raje kot računalniku posveča svoji Sabini. Foto: RTV SLO

Pred prvim državnim prvenstvom v videoigrah, na katerem se bodo konec tedna v tetrisu pomerili tudi znani obrazi - organizatorji med drugimi napovedujejo udeležbo zmagovalca pevca Omarja Naberja -, smo se pogovarjali z nogometašem, ki slovi kot velik ljubitelj videoiger in ki naj bi bil tudi eden od gostov dogodka. Če mu bo le uspelo pravočasno priti s tekme, ki ga čaka v soboto.

Tudi Sabina se včasih igra z njim
Cime se zelo rad zabava pred računalnikom, najraje ima strateške igre, je pa v časih, ko je bil še samski, pred zaslonom preživel veliko več časa. Zdaj ga raje preživlja s svojo izbranko, nekdanjo manekenko in pevko Sabino, ki je pred nekaj meseci osvojila njegovo srce. Se mu kdaj pridruži pri igranju videoiger? Tudi včasih, je povedal.

Najprej Umag, nato še Brazilija
Ko smo ga imeli na liniji, smo Cimeta vprašali še, kako se z izbranko bojujeta proti poletni vročini. Povedal je, da se predvsem zadržujeta notri in se veselita skorajšnjega morskega oddiha v Umagu. Kaj pa kakšne bolj oddaljene in eksotične destinacije? Malce bodo še počakale, a bo zato toliko slajše, ko bosta decembra odpotovala v vročo Brazilijo, je še razkril za MMC.

A. K.