Daša ima v zadnjih dneh veliko obveznosti, preden odputuje na svetovni izbor v Las Vegas. Foto: MMC RTV SLO
Daša ima v zadnjih dneh veliko obveznosti, preden odputuje na svetovni izbor v Las Vegas. Foto: MMC RTV SLO
MMC intervju: havajska misica Daša

18-letnica z Jesenic je v MMC-jevi spletni klepetalnici povedala, da se od drugih misic v slovenskem prostoru razlikuje predvsem po svojih ciljih.
"Sama nisem multipraktik in se bom usmerila predvsem v manekenstvo, poleg tega so moji projekti bolj v dobrodelnem smislu, " je dejala temnolaska, ki nas je ob tem še "pomirila", da se ne namerava 'vreči' v voditeljsko oz. pevsko kariero, kot to počnejo številne druge lepotne kraljice.
Predvsem pridna gimnazijka
Daša obiskuje zadnji letnik gimnazije, njena želja je študirati ruščino in v prihodnosti početi nekaj v zvezi s tem, kot hobi pa navaja predvsem igranje odbojke, ki jo je tudi aktivno trenirala.
Mlada lepotička, ki smo jo kot statistko lahko videli tudi v nacionalkini telenoveli Strasti, trdi, da ni želja po slavi tista, ki jo je gnala na tekmovanje za Miss Hawaiian Tropic: "Prijavila sem se iz čistega "štosa", želela sem videti, kako je to videti, in nisem si sploh mislila, da bom na koncu postala miss ...".
Prisega na "moške" prijazneže
In kakšni moški so ji všeč? "Visoki, športni in prijazni, vendar morajo še vedno kazati svojo moškost (smeh)." A slaba novica za moške občudovalce - je že oddana.
Daša pa zavrača tudi še en kliše, ki velja za misice - da bi si želela bogatega moškega, ki bi jo preživljal: "Za to ne rabim nobenega fanta, saj prejemam Zoisovo štipendijo, pa tudi z manekenstvom nekaj zaslužim ... nisem tako plehka, da bi gledala samo na denar."
Klepet z Dašo si v celoti lahko preberete tu, na desni pa si oglejte še miniintervju z lepotico.

C. R.

MMC intervju: havajska misica Daša